Arama sonuçları: *

1. S

Cumhurbaşkanı Olsaydınız Ne Yapardınız ?

Sadece imam hatiplerde değil ülkenin hukuk fakültelerinden tut anaokullarına kadar yetersiz. Cb olup eğitim sistemini değiştirirdim demek yerine neden imam hatip. İslam ile ilgili sorunun mu var?
  2. S

Cumhurbaşkanı Olsaydınız Ne Yapardınız ?

İmam hatipler nerene battı!?
  3. S

Arkadaşlar bu ialn dolandırıcı mı sizce?

Letgoya çok dikkat etmek gerekiyor. Özellikle yaşı küçük dürüst kardeşlerim. Dolandırıcı çok. Yurtdışından hazır sistem gönderecek parayı sonra ödeyeceksin ama kdv ve kargo bedelini yatırman isteniyor (yersen) ucuz numaralar ama maalesef kanan çok insan var...
  4. S

Linkteki sistem ile ilgili yardım.

Soğutucuyu değiştirdim 360r ile Ram ve bellek için nedir yorumunuz?
  5. S

Linkteki sistem ile ilgili yardım.

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-extreme-ryzen-7-5800x-32gb-1tb-nvme-m2-ssd-rx6900xt-p-37347 Linkteki sistemi sitede özelleştir dediğinizde fiyat farklı başka tercihlerde sunuyor parçalarda. Bu şekilde muhafaza edilmesi yeterlimi yoksa daha üst parçalarla değişilmesi gerekiyor mu? Sadece...
  6. S

Rtx 3060 12gb - 550w psu mu 650w mu?

Tek tek alınsa daha fazla tutacak bu ürünler hazır sistemde neden daha uyguna geliyor!?
  7. S

2080 süper bu fiyata alınır mı?

Haklısın hocam. Okuma hatası yapmışım. Özür dilerim.
  8. S

2080 süper bu fiyata alınır mı?

3060 ti daha iyi değil mi. Amazonda 8 küsür fiyat🤔
  9. S

Instagram'da Yaşadığım Dolandırıcılık

Kardeşim anneni üzme. Bana özelden iban at sana o parayı göndereyim birdaha yapmamak kaydıyla. Hayat bir tecrübe yumağıdır. Geçmiş olsun. Bundan ders çıkar. Babanın günlük kazancından fazla paralarıda oyun için harcama birdaha.
  10. S

Instagram'da Yaşadığım Dolandırıcılık

Tc vatandaşı olan ve mağdur olup avukat tutmaya maddi gücü yetmeyen herkese baro avukat atamam zorundadır.
  11. S

Beklenmedik Dolar Artışı!

Bloomberg piyasayı 7.20 ile kapatan usd/tl 'yi 8.26 gösteriyor. Sanırım yarın faiz kararıda açıklanırsa önümüzdeki hafta 8.50'yi görecek. Geçmiş olsun.. Sizce bu tahmini artış yaşanır mı?
  12. S

Alibabadan ekran kartı alınır mı?

Amazon alibabadan daha güvenilir geliyor bana. Alibabadan alma derim yine sizin kararınız.
  13. S

Bedava incil meselesi

Benim kütüphanemde incilde (farklı versiyonda) tevratta var. Okudum da. Ben incil veya tevratın okunması gerektiğinide düşünüyorum. Konu o kitapların okunması değil senin bir devlet memuruna elden para aldığı, bu paralarla lüks yaşam sürdüğü söylemin, ayrıca misyonerler çalışırken ücretsiz...
  14. S

witcher 3 görev yeri sorunu (çözüldü)

E sonra Space
  15. S

Modem yerini değiştirme

Cat7 kablo çek. Hızın artar. Ayrıca elektrikçiler fazla ücret almıyor kendi başına değilde bir profesyonelden yardım alırsan daha iyi olur. Çevrende elektrikten anlayan veya tanıdık illaki vardır yoksa da dediğim gibi çok tutmaz. Kablolu kullanman daha iyi ev yapına göre. Koridor wifide büyük...
  16. S

Görseldeki kasa ismini bilen var mı?

Adamsın o 👏🏻
  17. S

Bedava incil meselesi

@amdsaolsun açıklayıcı bir girişle başlayarak hesabını rapor edeceğimi belirteyim. Görüşlerini açık bir fikirle paylaşman veya soru sormana kimse ne karışabilir nede itiraz eder. Ancak forum kurallarını ihalal ettiğin bir kaç husus var. Öncelikle anayasayı dahi ihlal ettiğin durum, halkı kin ve...
  18. S

Sigarayı bırakmayı düşünüyorum endişeliyim normal mi

Doktora giderek bırakamazsın diyenleri dinleme. 7.8 sene önce paketi 200 tl olan ve 2 kür yani 2 paket kullanman gereken ilacı devlet baba bedavaya veriyor. Sigara polikliniğinden randevu oluştur. Birkaç işlem oluyor ekg kan ciğer filmi vb. Sonra sana ne kadar içiyorsun neden bırakmak istiyorsun...
  19. S

Steelseries arctis pro alınır mı?

Almayı düşünüyordum iyi oldu bu bilgi.
Top Bottom