Neler Yeni

Modem yerini değiştirme

GTX 2020

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Enes Taha ardıç
Beyler evimiz uzun ince bir ev modem salonda en başta yani benim odam ise en sonda salondaki modemi odama almak istiyorum pc ye kablolu bağlamak için Türk Telekom kulanıcısıyım adsl internet odam da telefon fişi var ama eski tip olduğundan kabloyu falan soymam lazım nasıl bir yol izleye bilirkm

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Altan Geçer
Eğer odana aunı salondaki gibi hat çekiliyse, priz eskiyse prizi değiştirip modemi oraya koyabilirsin.

Sancarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sancar
Beyler evimiz uzun ince bir ev modem salonda en başta yani benim odam ise en sonda salondaki modemi odama almak istiyorum pc ye kablolu bağlamak için Türk Telekom kulanıcısıyım adsl internet odam da telefon fişi var ama eski tip olduğundan kabloyu falan soymam lazım nasıl bir yol izleye bilirkm
Cat7 kablo çek. Hızın artar. Ayrıca elektrikçiler fazla ücret almıyor kendi başına değilde bir profesyonelden yardım alırsan daha iyi olur. Çevrende elektrikten anlayan veya tanıdık illaki vardır yoksa da dediğim gibi çok tutmaz. Kablolu kullanman daha iyi ev yapına göre. Koridor wifide büyük sıkıntı.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Gökhan
Telefon prizini değiştir zaten çok kolay bir olay en kötü youtubedan videolarına bakabilirsin. Ayrıca telefon hattından 30 volttan fazla gerilim geçmiyor diye biliyorum çarpılma endişen de olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,872
Üyeler
167,731
Son üye
muhsyd12
Top Bottom