Daha iyi hz olarak felan ama benim aldığım 1080pnin en dolu ve kaliteli modeliydi onların önerdiği yeni ama giriş seviye yani panel bile daha kaliteliydi...
Benimkini tamir edemediler teknik servis bayisen değişime uygundur diye değişim belgesi verdi ve dediğim monitörü önerdi ben adama dedim itopyadaki bana...
Hocam monitör modelini chormeye yazınca çok fazla arkadaşın bu modelde kronik olarak panel arızası yaşadığını gördüm. Bir arkadaş başka bir forumda şu...
illa menü tuşu vardır monitörün parlaklık vesaire ayarlamak için kullandığımız. Hdmi display port hiçbir şey bağlama sadece güç kablosu takılıyken tuşlarla...
Hocam videoyu izledim yüksek ihtimale panel arızası veya kablo arızası olabilir. Ekran kartı gpu arızası sabit görüntü verir en azından benim eski hd7850...
Hocam 101 de hdmi kablo gelmişti yarın bi gidin alın isterseniz. Aoc lcd panel kullanıyor mu bilmiyorum ama büyük ihtimalle panel arızası gibi gözüküyor.
1-) Lcd panel ekranlarda bozulma sonrası böyle olabiliyor başka monitörün var mı aynı sorunu veriyor mu başka kablo ile bağlıysa ve aynı hatayı alıyorsan...