Daha iyi hz olarak felan ama benim aldığım 1080pnin en dolu ve kaliteli modeliydi onların önerdiği yeni ama giriş seviye yani panel bile daha kaliteliydi benimki renk kalitesi olarak
Benimkini tamir edemediler teknik servis bayisen değişime uygundur diye değişim belgesi verdi ve dediğim monitörü önerdi ben adama dedim itopyadaki bana eksiksiz muadil vermeniz lazım diye adam bana genelde panel hz ve ms e bakılır dedi biraz salladı gibi geldi ama kanunu bilen varmı bu konuda...
Merhaba arkadaşlar yazamadım birkaçgün konuyu özet geçiyorum tecproya ilettiler değişim sonucu çıktı bi ürün önerdiler ben değişim formu alıp bugün itopyaya gittim ordaki adam forumu maile atmamı istedi doğrulama yapamıyolarmış tecproya iletceklermiş bana önerdikleri ürün
24G4HA ben bu ürünü...
Aynı hocam displayı çıkardım sadece power takılıydı
https://we.tl/t-5cwPjz926NBWjhcp
1775247855
Yani sorun monitörde gibi duruyor gerçi displayı çıkardıktan sonrada aynı olması herhalde netleştiriyor
Merhaba arkadaşlar monitörüm aoc marka modeli tam hatırlamıyorum aktif kullanırken bi anda ekte belirttiğim gibi monitörüm bozuk görüntüler göstermeye başladı hareket ediyodu bu arada renkler felan.kabloları çıkardım taktım farklı ekran kartı slotuna takmayı denedim displayı ama sonuö aynı...