Arama sonuçları: *

1. I

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

@callousness senden bahsediyor galiba sjhadsghjjhd
  2. I

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Benim sağ clickte sorun var. Sağ taraf sola kıyasla daha yukarıda duruyor. Tıklayınca da gıcırtı sesi geliyor.
  3. I

❌İndirim Bitti! 19TL --- Siyah Sweatshirt

Iyi dilegin icin tesekkur ederim. Sende iyi bir insan olursun umarim.
  4. I

Sana daha anlatacak bir seyim yok. Kendini buna inandirmissin. Gunahini cikarmak icinde foruma konu acmistin. Simdi ise bana kul hakkindan fln bahsediyorsun.
  5. I

Kondisyon diye bir terim vardir hocam. Urunun temizligi/yipranmisligi hakkinda bilgi verir. Amazon bunu ikinci el olarak satacakti. Sana geldigi halinde cok az cizik vardi ve bunu mesela 1000x birime satacakti. Ancak senin gruba attigin fotograflara bakildiginda bir yarik var artik o yuzden bunu...
  6. I

Kullanabilirsin zaten ben sana kullanma demedim. Ancak sana geldigi haliyle simdiki hali bir mi sence? Bu islerde insanlik hali diye bir sey yok bence.
  7. I

Ilk olarak net yorum yapmadim, soru sordum. Neyin kul hakki olup olmadigini biliyorum merak etme. Mesela sana kucuk bir cizikle gelen urunu iade etmek istedigini ancak edemedigin icin kullandigini ve kullanirken urune ayriyeten zarar verip iade etmeye calismanin kul hakki olup olmadigini da...
  8. I

Kral onlarida cizik geldi diye iade etmezsin di mi?
  9. I

25 OCAKTA VERDİĞİM TEMU SİPARİŞİ NE ZAMAN GELİR?

bunu da çizik var diye iade etmezsin di mi "DOSTUM" 1738595653 pardon, kendin çizdikten sonra çizik var diye
  10. I

Kapattım.

"DOSTUM" sen okuduğunu anlayamıyon mu? Ürün sana defolu geldiğinde iade etmek en büyük hakkın ancak ürün şuanda sana geldiği halinde değil ki sen ona ayriyeten hasar verdin ve onu iade etmeye çalışıyorsun.
  11. I

Kapattım.

Eee? Sana gelen üründe küçük çizik vardı şimdi yarık var.
  12. I

Kapattım.

Olm böyle konuları açmadan önce bir iki kere düşünmüyor musunuz a*k? Hata bariz şekilde senin. O küçük çiziği fark ettiğin gibi iade etseydin o zaman. Bu tarz firmaların iyi niyetini suistimal eden "böyle tipler" oldukça Amazon vb. gibi firmalar Türkiye'den yavaş yavaş çekilir.
  13. I

❌İndirim Bitti! İkinci El Garantili Apple Watch SE 40mm 2600TL🔥

Apple garanti durumu nasil hocam? 1738344097 @dark87
  14. I

❌İndirim Bitti! İkinci El Garantili Apple Watch SE 40mm 2600TL🔥

Garanti durumu nasil gozukuyor hocam?
  15. I

Hocam setup cok guzel nazar degmesin:)
  16. I

Hocam ben de telefonumdan sildim, yukledim, yeni hesap actim, mobil veriden denedim, ucak moduna aldim vb. herseyi denedim olmadi. Ancak aile bireylerimin telefonundan tek tek denedim. Paylasilan linklerden birisine girdim orada uygulamayi yukle dedim sonra hesaba giris yaptim oldu. Halbuki...
  17. I

1045 tl olan: 1074 tl olan: 1737821779 Pardon hocam, duzelttim
  18. I

1045 tl lik olani alanlar degilde 1074 tl lik alanlar bence biraz daha temkinli yaklassin. 1045 tl lik urunun satici sayfasi: https://share.temu.com/tdP6rs4QHAB 1074 tl lik olanin satici sayfasi: https://share.temu.com/PIBYB7VqjTB
  19. I

Bu urunun yorumlarin yalnizca 1 kisiye eksik gitmis diger yorumlarin hepsinde sarj istasyonu mevcut alacak olan arkadaslara duyrulur. Yani bunda https://share.temu.com/C9OdL39dfPA sarj dock’u geliyor herkese. Bir sorun yok yani bu attigim linkteki urunde.
Top Bottom