- Konu Sahibi Konu Sahibi
valla ürün daha elime ulaşmadı kesin bir şey diyemem ama bu fiyata çok iyi olduğunu düşünüyorum, herhangi bir sorun çıkarsa en kötü iade ederim.hocam sen aldın mı ben cok kararsız kaldım alınır mı sence
valla ürün daha elime ulaşmadı kesin bir şey diyemem ama bu fiyata çok iyi olduğunu düşünüyorum, herhangi bir sorun çıkarsa en kötü iade ederim.hocam sen aldın mı ben cok kararsız kaldım alınır mı sence
hocam dusmuyor halen bende yaaaaDüşmesi gerekiyor hocam farklı bir telefondan deneyin.
eline ulaştı mı kral ürünindirim bitti
yok daha bugün kargoya vereceklermis cumartesi ulaşır banaeline ulaştı mı kral ürün
hocam eline geçince bilgilendirme yapar mısın rica etsemyok daha bugün kargoya vereceklermis cumartesi ulaşır bana
kanki kargoya verildi mi seninki?hocam dusmuyor halen bende yaaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonuncusunu ben aldım sanırsam tükendi yazıyor
hayır hocamkanki kargoya verildi mi seninki?
hocam benim ürün geldi iade edeceğim 1. nesil çıktı ve pil sağlığı 84 olarak geldi tam bi fiyaskokanki kargoya verildi mi seninki?
şu arkadaşa gelene bak bi de bana gelene bak bana series 1 ve 84 pil geldi nasıl saçmalıkBen 2 hafta once 44mm olanini aldim 3500 tl ye.2.nesil ciziksiz geldi aralik 2026 ya kadar apple garantisi var.Bence alinabilir ama 1. nesil mi 2.nesil mi olduğu yazmadigi icin șansa kaliyor.Pil sağlığıda 100 geldi zaten 1 aylık saat.
Harbi mı benimkide dağıtımda şuanhocam benim ürün geldi iade edeceğim 1. nesil çıktı ve pil sağlığı 84 olarak geldi tam bi fiyasko
şu arkadaşa gelene bak bi de bana gelene bak bana series 1 ve 84 pil geldi nasıl saçmalık
umarım sana kötü gelmez hocam can sıkıcıHarbi mı benimkide dağıtımda şuan
Garanti durumu nasil gozukuyor hocam?hocam benim ürün geldi iade edeceğim 1. nesil çıktı ve pil sağlığı 84 olarak geldi tam bi fiyasko
şu arkadaşa gelene bak bi de bana gelene bak bana series 1 ve 84 pil geldi nasıl saçmalık
apple tarafından bitmiş ama kendileri garanti sunuyor 1 yılGaranti durumu nasil gozukuyor hocam?