Arama sonuçları: *

1. Y

Öneri NetSpeed davet kodum

İhtiyacı olan arkadaşlar için kendi NetSpeed davet kodumu bırakıyorum : S I 7 N T E
  2. Y

AİDATA tablet internet sorunu çözümü.

bu arada eğer işe yaramazsa hard formattan sonra en altın bir üstünü seçip tekrar deneyebilirsiniz.
  3. Y

pek fark etmiyor bu tablete sahip olanların yaşadığı genel bir sorundan bahsettim ufak detaylara takılmayın teşekkürler:)
  4. Y

İBB den istedik bize bu tabletten verdiler. meb de veriyor olabilir
  5. Y

bu konu MEB in dağıttığı yeni aidata tabletin internet sorununun çözümüyle ilgilidir. sorun şu ki tablet googlenin servislerine erişmekte sorun yaşıyor. fakat biraz araştırmayla tam olarak çözümünü buldum. ÇÖZÜM= 1- tableti kapatın 2- tabletin ses açma ve kapatma düğmelerine aynı anda basın...
  6. Y

çift monitör yapmak istiyorum

onboard üzerinden açtım şimdi iki monitör de çalışıyor fakat gpu yok gösteriyor. nerede hata yaptım? 1609768986 ekran kartım radeon rx570 armor 4gb msi 1609769526 eski haline çevirdim. şimdi bir monitör anakart a diğeri de ekran kartına bağlı. ama sadece ekran kartına bağlı olan monitör çalışıyor
  7. Y

çift monitör yapmak istiyorum

arkadaşlar merhaba ben çift monitör kullanmak istiyorum fakat ikinci monitörü bağladığımda bilgisayar algılamıyor. bios üzerinden çoklu monitörü nasıl aktifleştirebilirim? anakart= gigabyte b450m s2h işlemci=amd ryzen 3 2200g yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom