Neler Yeni

AİDATA tablet internet sorunu çözümü.

yasinbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yasin
bu konu MEB in dağıttığı yeni aidata tabletin internet sorununun çözümüyle ilgilidir.

sorun şu ki tablet googlenin servislerine erişmekte sorun yaşıyor. fakat biraz araştırmayla tam olarak çözümünü buldum.

ÇÖZÜM=
1- tableti kapatın
2- tabletin ses açma ve kapatma düğmelerine aynı anda basın ve ekrana aidata logosu çıkana kadar bekleyin. çıktıktan sonra elinizi çekiniz.
3- biraz bekledikten sonra ekrana çince sekmeler gelecektir. hiç korkmayın ve ses kısma tuşuyla en alttaki sekmeye geliniz. ve ses açma tuşuna basınız.
4- tablet dondu gibi gözükecektir fakat kendini kapatıp tekrar açtıktan sonra kendini resetleyecektir. hiçbir şeye ellemeyin
5- tablet açıldıktan sonra yeni bir tablet almışsınız gibi kurulumuna devam edebilirsiniz.

not: benim sorunum buydu ben bu şekilde çözdüm çözemeyen arakdaşlar olursa yazabilir yada başka sayfalardan araştırmalarına devam edebilirler.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    515.5 KB · Hit: 1,887

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Milli Eğitim Bakanlığı Samsung Tab a7 dağıtmıyor muydu?

yasinbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada eğer işe yaramazsa hard formattan sonra en altın bir üstünü seçip tekrar deneyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Mustafa Karataş
bu konu MEB in dağıttığı yeni aidata tabletin internet sorununun çözümüyle ilgilidir.

sorun şu ki tablet googlenin servislerine erişmekte sorun yaşıyor. fakat biraz araştırmayla tam olarak çözümünü buldum.

ÇÖZÜM=
1- tableti kapatın
2- tabletin ses açma ve kapatma düğmelerine aynı anda basın ve ekrana aidata logosu çıkana kadar bekleyin. çıktıktan sonra elinizi çekiniz.
3- biraz bekledikten sonra ekrana çince sekmeler gelecektir. hiç korkmayın ve ses kısma tuşuyla en alttaki sekmeye geliniz. ve ses açma tuşuna basınız.
4- tablet dondu gibi gözükecektir fakat kendini kapatıp tekrar açtıktan sonra kendini resetleyecektir. hiçbir şeye ellemeyin
5- tablet açıldıktan sonra yeni bir tablet almışsınız gibi kurulumuna devam edebilirsiniz.

not: benim sorunum buydu ben bu şekilde çözdüm çözemeyen arakdaşlar olursa yazabilir yada başka sayfalardan araştırmalarına devam edebilirler.
Merhaba! Bende AIDATA ALIM 10 tablet mevcut 1 ay öncesine kadar wifi ile ilgili çok az sorun yaşadım taki 3 hafta öncesinden bu yana tablet wifiye bağlanırken ya bağlanmıyor yada bağlanıp internet yok hatası veriyor bayadır bu konuyla ilgili internette araştırma yaptım neredeyse hepsinide uyguladım ama hiç bir düzenleme olmadı bu yüzden belki sen doğru bir yol gösterirsin

Top Bottom