Arama sonuçları: *

1. Z

Kredi Kartı Limitim Artmıyor neden??

Geçen ay hepsiburada yapikredi kartı aldım. Limit 5k verdiler. Aradım mevcut kredi kartınız var ve limitiniz dolu dediler. Ziraatte olan 100k kredi kartını 40k yaptım. 40k da borç olduğu için. 2 aya falan kapatacağım tamamen. Ama bugün yine başvuru yaptım. Bu sefer kredi puanınız düşük ondan...
  2. Z

Kredi Kartı Limitim Artmama Sebebi Nedir?

Ziraat Kredi Kartım var şuan. Limiti 70k ydi tv ve buzdolabı aldım taksitle. 60k tuttu. Şuan 25k borç kaldı önümüzdeki ay onu da kapatacağım. Bu sırada 70k limiti ödedikçe uygulamadam düşürdüm ve şuan 35k limitim var. Şimdi yapı kredi kredi kartı aldım Hepsiburada için. 5k limit verilmiş. Sizce...
  3. Z

PopyPara Kullanan varmı? Ve güvenilir mi?

Merhabalar, PopyPara diye bir cashback uygulaması var. Burası Sipay ile çalıştığını yazmış sitelerinde. Anlaşmaları varmış. Ve Sipayı uzun süredir kullanıyorum ve hiçbir zaman sorun çıkartmadı. Daima cashback aldım ve para sorunu yaşamadım. Kullanan var mı bu Popyparayı? Play Store üzerinde...
  4. Z

Kredi kartı hesap kesim İle ilgili

Kartın hesap kesimi 1 Mayıs. Her ayın 1 aslında. Ben ayın 1inde cihaz alacağım taksitle. Şimdi ben bu cihazı aldıktan sonra taksit ödemesi Haziran dan sonra mı başlıcak yoksa Mayıs ayı içerisinde ilk taksit mi olacak?
  5. Z

Kredi Kartında elektronik eşyalar ıcın taksıt secenekleri dustu mu?

Yeni tv alacagız her sıte max 4 taksıt sunuyor. buna sınır mı geldı? gıdıp magazadan alsam da 4 taksıt mı verırler ?
  6. Z

Nays Borç Faiz yüzde kaç?

Naystan borç aldığımız da taksit yaparsak faiz geliyor mu? Yüzde kaç faiz oluyor varsa ki vardır elbet ama göremiyorum ben yüzdesi vs kaç diye. Yardımcı olursanız sevinirim
  7. Z

Nays kullanan varsa yardımcı olsun

Spotify, YouTube ve Xbox Game Pass için abone olan var mı nays kartiyla?
  8. Z

Nays Kart Ödeme sorunu

Bu naysla xbox game pass üyelik alayım dedim. Kart bilgisi giriyorum geçersiz diyo. Banka ariyorum bizlik değil diyo. Microsoft bankayla görüşün diyo. Var mı bu sorunu yaşıyan daha önce
  9. Z

Nays Uygulamasında Temassız Ödeme Var mı?

Nays indirdim yeni. Bunda fiziksel kart yokmuş. Buradan nfc ile telefonla temassız ödeme var mı? Yoksa qr mı sadece? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  10. Z

Cashback Veren Yerler Neler?

Merhaba, konu başlıkta olduğu gibi. Nays ve papara var. Bir de paycell. Bunları aktif olarak kullanıyorum hangisi işime o an yariyosa. Bunlar dışında farklı Cashback veren yerler var mı?
Top Bottom