Arama sonuçları: *

1. E

maks. 13k sistem tavsiyesi

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-lunaspia-v1-ryzen-5-3600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-gaming-pc-p-37897 İşlemciyi Ryzen 5 5600x yaparsan harika sistem.
  2. E

Msi MPG27CQ AtesAvm'den alınır mı?

Bazı forumlarda güzel paketleme, ilgileniyorlar demişler. Ama benim alacağım monitör DOA olduğu için şüphelendim. O yüzden daha önce deneyimi olan birisi varsa bilgi verebilirse sevinirim.
  3. E

Evet burda bulabildim.
  4. E

N11 gibi sitelerde satış yapan bir firma.
  5. E

Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi ateş avm'den Msi MPG27CQ alınır mı? https://www.atesavm.com/urun/msi-optix-mpg27cq-27-144-hz-1ms-hdmi-display-freesync-wqhd-curved-oyuncu-va-monitor?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
  6. E

Assassin's Creed II Tetik Tuşları Sorunu

Diğer forumlara da bakarsanız bunu eski-yeni çoğu kişi yaşamış.
  7. E

Assassin's Creed II Tetik Tuşları Sorunu

Arkadaşlar merhaba. Benim elimde Xbox Series X gamepad var. Bu gamepad ile Assassin's Creed II oynamaya çalıştığımda tetik tuşları çalışmıyor. https://community.pcgamingwiki.com/files/file/1482-xbox-one-controller-fix-for-assassins-creed-directors-cut-and-assassins-creed-ii-ac12/ Bu sitede ki...
  8. E

The Elder Scroolls IV: Oblivion

Arkadaşlar merhaba yakın zamandaki indirimlerde The Elder Scroolls IV: Oblivion almıştım. Oynayanlara iki sorum olcak... 1- Görevlere giderken yollar çok uzun oluyor. İlk göreve gitmem nerdeyse 20 dk sürmüştü. En hızlı seyehat için ne yapmam lazım. 2- Eşyalarımı nerede satabilirim üzerimde bir...
  9. E

Geforce Now Açılmıyor

Benimde sorunumu çözdünüz teşekkürler
  10. E

400 tl gamepad önerisi

Arkadaşlar merhaba bir süre foruma bakamamıştım. F710 benim pek hoşuma giden bir gamepad olmamıştı. Monster gamepad de Playstation tarzına geçtiği için almayacağım. Sanırım Gc30 alıcak gibiyim. Ama gc30'da sol analog kronik sorunlu diyorlar kullananlar yardım edebilir mi? 1614678725 Eğer...
  11. E

400 tl gamepad önerisi

Arkadaşlar maksimum 400tl bütçem var. Kablosuz gamepad öneriniz var mı ?
  12. E

Hikayeli, ekran kartını zorlayan oyunlar

Dishonored 2 indirimlerde 25tl oluyor alıp oynamaya değer beğenmezse iade eder
  13. E

Sana bir önerimde Dishonored 1 ve 2 oyna. Bu iki oyunda seni hayran bırakacak türde bir oyun sana oynamanı şiddetle tavsiye ederim
  14. E

Dostum ilk oyunu Tomb Raider (2013) diye geçiyor ikinci oyunu Rise of The Tomb Rider üçüncü oyunu Shadof of The tomb raider adında
  15. E

Rampage Hydra R6 tuş sorunu

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Benim Rampage Hydra R6 klavyem var. Bu klavyede sol shift tuşunun olduğu yatay satır kendi kendine basıyor. Bunun çözümünü bilen varsa sevinirim.
Top Bottom