- Reaksiyon skoru
- 2
Sana bir önerimde Dishonored 1 ve 2 oyna. Bu iki oyunda seni hayran bırakacak türde bir oyun sana oynamanı şiddetle tavsiye ederim
Dostlar merhaba ben genelde hikayeli oyunları sevmezdim ta kiiiiii metro exodus oynayana kadar. Gerçekten oyunu beğendim ve bu tarz hem grafikleri güzel hemde aksiyonlu hikayeli oyun önerisi alırım güncel olursa iyi olur.
Güzel cevap hocam.metro exodus
2'yi oynama parana yazık. Çok büyük optimizasyon sorunu var oyunda.Sana bir önerimde Dishonored 1 ve 2 oyna. Bu iki oyunda seni hayran bırakacak türde bir oyun sana oynamanı şiddetle tavsiye ederim
Varda hikaye bağlantılımı bilmiyorum.hm peki bu oyun serili mi yani bundan once oynayacağım serisi var mı ? Metro exodusu oynarken bu hatayı yaptımda
Metro 2033Dostlar merhaba ben genelde hikayeli oyunları sevmezdim ta kiiiiii metro exodus oynayana kadar. Gerçekten oyunu beğendim ve bu tarz hem grafikleri güzel hemde aksiyonlu hikayeli oyun önerisi alırım güncel olursa iyi olur.
Crysis serisi heleki crysis remasterdDostlar merhaba ben genelde hikayeli oyunları sevmezdim ta kiiiiii metro exodus oynayana kadar. Gerçekten oyunu beğendim ve bu tarz hem grafikleri güzel hemde aksiyonlu hikayeli oyun önerisi alırım güncel olursa iyi olur.
Görmemişim, onun dışındaki oyunları deneyimlesin.Adam Metro Exodus oynadım diyor siz Metro Exodus öneriyorsunuz
Dishonored 2 indirimlerde 25tl oluyor alıp oynamaya değer beğenmezse iade ederGüzel cevap hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2'yi oynama parana yazık. Çok büyük optimizasyon sorunu var oyunda.
GTX 1650S'de açamadım oyuna. 60 FPS'den 20'ye düşüyor. Alınmaz. Çok istiyorsa DLC'sini alsın. Onda sorun yok.Dishonored 2 indirimlerde 25tl oluyor alıp oynamaya değer beğenmezse iade eder
+1Üstünden biraz zaman geçmiş ama
-Witcher 3
-Mafia 1 Reamstered
-Assasins Creed Valhalla
-RDR2
-Assasin Creed Odyysey
-Cyberpunk 2077
-Hellblade Sanua Secrifice
-Mount And Blade Bannerlord (Pek bir hikayesi var denemez ama kendi hikayeni yazmak için güzel ortam hazırlıyor
-Detroit Become Human
-Kingdom Come Deliverance
Herhangi bir sıralamayla yazmadım random aklıma gelen. Beğendiğin olursa seçer bakarsın hikaye anlamında odyysey hariç hepsi tatmin edecektir![]()
RX 570 ile droptan dolayı oynayamadım Dishonored 2'yiGTX 1650S'de açamadım oyuna. 60 FPS'den 20'ye düşüyor. Alınmaz. Çok istiyorsa DLC'sini alsın. Onda sorun yok.
Driver problemi vs olabilir mi ben rx580 gb versiyonu ile 80-100 fps alıyorumRX 570 ile droptan dolayı oynayamadım Dishonored 2'yi![]()
Veya işlemcin beslemiyor da olabilir belkiDriver problemi vs olabilir mi ben rx580 gb versiyonu ile 80-100 fps alıyorum