Neler Yeni

Öneri Yaz Tatilinde Yalayıp Yutacağım Oyunlar! (EPIC GAMES BELEŞ OYUNU)

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yaz geldi, malumunuz gamer'lar olarak çok sevinçliyiz. Ben de yaz tatili boyunca yalayıp yutacağım çeşitli hikayeli oyunları yazayım dedim. Belki oyun arayanlara yardımcı olur :).

1)
Rise of the Tomb Raider
2013 yapımı Tomb Radier'ın devam oyunu kendisi. Hikayeli ve aksiyon dolu güzel bir oyun. Grafikleri de 2015 yapımı bir oyun için çok güzel.
Steam fiyatı: 29TL

2) Dying Light
Zombilerle dolu bir dünyada, Urfa- HARRAN'da parkur yapa yapa zombi deştiğimiz, aksiyon ve gerilim dolu güzel bir hikayeli oyun kendisi.
Steam fiyatı: 59TL

3) Bioshock Infinite
Tam olarak nasıl bir oyun olduğunu ben de bilmiyorum ama yıllar önce alıp 1 saat oynamıştım. Yine bilim-kurgu bir dünyada hikayede ilerleyip güzel grafiklerle, çevre ile büyülendiğimiz bir oyun kendisi. Beni sarmıştı bi' tık. Yaz tatilinde de güzel akar gibi, bitirmeye oynarım.
Steam fiyatı: 49tl

4) L.A. Noire
Dedektiflik, polisiye tarzı oyunları sevenler için yapılmış bir oyun. 90'lı yıllarda geçiyor. Seveni çok, yorumları çok iyi. Grafikler oyunun çıkış yılı gereği çok iyi değil ama unutmayın HER ŞEY GRAFİK DEMEK DEĞİL. Hikayesini çok merak ediyorum. Sherlock Holmes sevenler de deneyebilir.
Steam fiyatı: 144TL (YUH LAN ZAMANINDA 7TL'YE ALMIŞTIM BEN)

5) Little Nightmares
Küçük, tatlı ve cesur bir karakteri yönettiğimiz, atmosferi ve hikayesi oldukça başarılı ve gerilimli olan bir platform oyunu. INSIDE'ı bilen ve sevenlerin kesinlikle oynaması gereken çerezlik bir oyun.
Steam fiyatı: 31TL (sj)

6) METRO serisi
Apokaliptik bir dünyada, insanların yüzeydeki canavar ve zehirli gaz bulutlarından kaçmak için metrolara sığındığı bir hikaye. Oyunlarını çok severim ve birkaç kez bitirmişliğim var. Bu sene yeniden başlamayı düşünüyorum tüm seriye. Kıyamet sonrası hikayelerini sevenler göz atsın.
Steam fiyatı: 3 oyunu toplam 311TL (Metro 2033 Redux=31TL, Metro Last Light Redux=31TL, Metro Exodus=249TL)

7) Assassin's Creed serisi
Elbette tüm oyunlarını bitiremem ama en azından evrenine giriş yapmak istiyorum. Bilmeyen yoktur, özetlemek gerekirse bir suikastçi olup hikayede ilerlediğimiz, oradan oraya atlayıp adam kestiğimiz eğlenceli ve güzel bir oyun serisi.
Steam fiyatı: Çok fazla oyunu var, hangisini oynayacağımı ben de bilmiyorum :d

8) Batman Arkham serisi
İlk oyunu olan Batman Arkham Asylum'u bitirmiştim. Devamı olan oyunları da bitirmeyi planlıyorum. Çizgi roman veya sinematik evrenlerden tanıdığımız Batman'in başka başka hikayelerini konu alan dövüjlü ve zevkli bir hikayeli oyun kendisi.
Steam fiyatı: 4 oyunu toplam 152TL (Batman Arkham Asylum=31TL, Batman Arkham City=31TL, Batman Arkham Origins=31TL, Batman Arkham Knight=59TL)

9) Far Cry serisi
Bende şu anda 3. ve 4. oyunları var. Ayrı ayrı zamanlarda ikisini de oynamak istiyorum. Far Cry evrenine girmeyeli yıllar olmuştu, özledim... İki oyunda temelde aynı mantık: Adada düşmanları temizle, yeni bölgeler aç, masum insanları kurtar, silahlarını geliştir ve hikayede ilerle. Aralarından birini tercih edeceksem 3. oyununu tercih ederim.
Steam fiyatı: 2 oyunu toplam 224TL (Far Cry 3=89TL, Far Cry 4=135TL)

Eveet, geldik listemin sonuna. Umarım bu yaz tatili gerçekten hepimiz için güzel ve rahat geçer. Ben evde kaldığım süre boyunca bahsettiğim oyunları oynayıp bitirmeye çalışacağım. Tabii ki de hepsini bitirmem neredeyse imkansız sonuçta ben de insanım, değil mi? Ama yine de büyük çoğunluğunu bitireceğime inanıyorum. Umarım size de güzel fikirler verebilmişimdir. Yaz tatilinde hepinize iyi eğlenceler!
NOT: Listedeki oyunları indirim dönemi olan 24 Haziran'da almanız tavsiye edilir!!!
Eline sağlık çok güzel liste tekrar yaparsan oynarım kanka, oynadığım en güzel oyunları yazmışsın çünkü. :D

Fordon Greeman

80+ Bronze
Far Cry serisini tavsiye etmem. Aynı şeyleri yapıp duruyorsun. 3 zamanında fena değildi. 4'te halt ettiler. 5 oynanabilir bir oyun. Primal ve New Dawn gibi yan oyunlara hiç girişmemeni tavsiye ederim. Ana oyunlar bile bu haldeyken yan oyunları sen düşün. Eski eğer seni sıkmazsa 3'ü oynayabilirsin ama bana soracak olursan direkt 5'i oyna geç. Hikayeleri çok derin hikayeler değil zaten. 3'teki kötü adam tipi ilk çıktığı zaman iyiydi ancak onun da zamanla suyunu çıkardılar.

ROTTR güzel oyun.

BIOSHOCK seri olarak güzel seridir aynı şekilde metro da öyle.

AC Serisinde ilk oyunu oynamayabilirsin aslında. Ezio trilogy'i oynasan yeterli. 3. oyun çoğu açıdan kötü bir oyun, sadece baş kötüsü ve AC oyunu olması sebebiyle oynanır yani. Black Flag korsanlık temasında güzel bir oyun ona da seversen bakarsın. Rogue falan hiç girme derim. Origins'i de tavsiye etmem Origins'den önce Odyssey ve Valhalla oyna bence hiç girişme Origins'e.

Batman Arkham serisi eğer Batman seviyorsan çok çok güzel seridir.

Little Nightmares'in iki oyunu da güzel yapımlardır.

LA Noire, fena değildir müzikleri en iyi oyun müzikleri bile olabilir hatta ama oyunun kendisi sizi sıkabilir.

Dying Light'a bir şey dememe gerek yok çok uzun da değil oynayın geçin zaten yeni oyunu da geliyor.

Bunlar dışında benim önerim, ingilizceniz varsa Disco Elysium oynamanız. Witcher serisine girmediyseniz eğer ona da başlayabilirsiniz.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Far Cry serisini tavsiye etmem. Aynı şeyleri yapıp duruyorsun. 3 zamanında fena değildi. 4'te halt ettiler. 5 oynanabilir bir oyun. Primal ve New Dawn gibi yan oyunlara hiç girişmemeni tavsiye ederim. Ana oyunlar bile bu haldeyken yan oyunları sen düşün. Eski eğer seni sıkmazsa 3'ü oynayabilirsin ama bana soracak olursan direkt 5'i oyna geç. Hikayeleri çok derin hikayeler değil zaten. 3'teki kötü adam tipi ilk çıktığı zaman iyiydi ancak onun da zamanla suyunu çıkardılar.

ROTTR güzel oyun.

BIOSHOCK seri olarak güzel seridir aynı şekilde metro da öyle.

AC Serisinde ilk oyunu oynamayabilirsin aslında. Ezio trilogy'i oynasan yeterli. 3. oyun çoğu açıdan kötü bir oyun, sadece baş kötüsü ve AC oyunu olması sebebiyle oynanır yani. Black Flag korsanlık temasında güzel bir oyun ona da seversen bakarsın. Rogue falan hiç girme derim. Origins'i de tavsiye etmem Origins'den önce Odyssey ve Valhalla oyna bence hiç girişme Origins'e.

Batman Arkham serisi eğer Batman seviyorsan çok çok güzel seridir.

Little Nightmares'in iki oyunu da güzel yapımlardır.

LA Noire, fena değildir müzikleri en iyi oyun müzikleri bile olabilir hatta ama oyunun kendisi sizi sıkabilir.

Dying Light'a bir şey dememe gerek yok çok uzun da değil oynayın geçin zaten yeni oyunu da geliyor.

Bunlar dışında benim önerim, ingilizceniz varsa Disco Elysium oynamanız. Witcher serisine girmediyseniz eğer ona da başlayabilirsiniz.
Witcher da ekleyecektim ama Witcher çok uzun sürdüğü için vaz geçtim.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
ubi oyunları pişmanlıktır hepsi aynı yapıya sahip valhalla hariç birde FC3 bunlar kotarıyor.
kaliteli Hikayeli Oyunlar:
Quantum Break
Mad Max
Hellblade: Senua's Sacrifice
Singularity
Fahrenheit
Get Even
Sleeping Dogs
A Way Out
Brothers: A Tale of Two Sons
What Remains of Edith Finch
Kingdom Come: Deliverance
Spec Ops: The Line
Vampyr
Medal of Honor
Prey
Far Cry 3
Observation
Dishonored
Dishonored 2
Dishonored: Death of the Outsider
AC Valhalla
Heavy Rain
Tell Me Why
+ Bu Liste
Hocam herkesin oyun zevki aynı değil ki. Mesela ben ubisoft oyunlarını seviyorum ( sadece far cry 5 ve Watch dogs 2 oynadım)

Mileven

80+ Silver
ubi oyunları pişmanlıktır hepsi aynı yapıya sahip valhalla hariç birde FC3 bunlar kotarıyor.
kaliteli Hikayeli Oyunlar:
Quantum Break
Mad Max
Hellblade: Senua's Sacrifice
Singularity
Fahrenheit
Get Even
Sleeping Dogs
A Way Out
Brothers: A Tale of Two Sons
What Remains of Edith Finch
Kingdom Come: Deliverance
Spec Ops: The Line
Vampyr
Medal of Honor
Prey
Far Cry 3
Observation
Dishonored
Dishonored 2
Dishonored: Death of the Outsider
AC Valhalla
Heavy Rain
Tell Me Why
+ Bu Liste
Senin fikrin ancak.Bu oyunlara pişmanlık demeye hakkın yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide FC5 varken FC3 ne ya :D.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Senin fikrin ancak.Bu oyunlara pişmanlık demeye hakkın yok.

Bide FC5 varken FC3 ne ya :D.
hepsi aynı görev dizaynına ve oynanışına sahip fc5'de aynı yıllardır değiştirmedikleri formülle oyunları yapıyorlar ve bunlar çok bayık şeyler.
FC3'ÜN hikayesi gayet kafi benim listedekiler hikayeli oyunlar ona göre "ne ya" kelimesini tekrar düşün.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Far cry 5 oynamayanda seriyi oynadım demesin bi zahmet.
Gatekeeping is real.

Witcher da ekleyecektim ama Witcher çok uzun sürdüğü için vaz geçtim.
Zaman bulduğunda mutlaka oyna, hatta sıkıldığın vakitlerde girip iki üç görev yap çerezlik gir oyuna, bir yerrden sonra çok sarmaya başlar hem arada oynadığın için de ilerlemiş olursun ancak hiç oynayamam diyorsan senin zamanın tabii ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Yaz geldi, malumunuz gamer'lar olarak çok sevinçliyiz. Ben de yaz tatili boyunca yalayıp yutacağım çeşitli hikayeli oyunları yazayım dedim. Belki oyun arayanlara yardımcı olur :).

1)
Rise of the Tomb Raider
2013 yapımı Tomb Radier'ın devam oyunu kendisi. Hikayeli ve aksiyon dolu güzel bir oyun. Grafikleri de 2015 yapımı bir oyun için çok güzel.
Steam fiyatı: 29TL

2) Dying Light
Zombilerle dolu bir dünyada, Urfa- HARRAN'da parkur yapa yapa zombi deştiğimiz, aksiyon ve gerilim dolu güzel bir hikayeli oyun kendisi.
Steam fiyatı: 59TL

3) Bioshock Infinite
Tam olarak nasıl bir oyun olduğunu ben de bilmiyorum ama yıllar önce alıp 1 saat oynamıştım. Yine bilim-kurgu bir dünyada hikayede ilerleyip güzel grafiklerle, çevre ile büyülendiğimiz bir oyun kendisi. Beni sarmıştı bi' tık. Yaz tatilinde de güzel akar gibi, bitirmeye oynarım.
Steam fiyatı: 49tl

4) L.A. Noire
Dedektiflik, polisiye tarzı oyunları sevenler için yapılmış bir oyun. 90'lı yıllarda geçiyor. Seveni çok, yorumları çok iyi. Grafikler oyunun çıkış yılı gereği çok iyi değil ama unutmayın HER ŞEY GRAFİK DEMEK DEĞİL. Hikayesini çok merak ediyorum. Sherlock Holmes sevenler de deneyebilir.
Steam fiyatı: 144TL (YUH LAN ZAMANINDA 7TL'YE ALMIŞTIM BEN)

5) Little Nightmares
Küçük, tatlı ve cesur bir karakteri yönettiğimiz, atmosferi ve hikayesi oldukça başarılı ve gerilimli olan bir platform oyunu. INSIDE'ı bilen ve sevenlerin kesinlikle oynaması gereken çerezlik bir oyun.
Steam fiyatı: 31TL (sj)

6) METRO serisi
Apokaliptik bir dünyada, insanların yüzeydeki canavar ve zehirli gaz bulutlarından kaçmak için metrolara sığındığı bir hikaye. Oyunlarını çok severim ve birkaç kez bitirmişliğim var. Bu sene yeniden başlamayı düşünüyorum tüm seriye. Kıyamet sonrası hikayelerini sevenler göz atsın.
Steam fiyatı: 3 oyunu toplam 311TL (Metro 2033 Redux=31TL, Metro Last Light Redux=31TL, Metro Exodus=249TL)

7) Assassin's Creed serisi
Elbette tüm oyunlarını bitiremem ama en azından evrenine giriş yapmak istiyorum. Bilmeyen yoktur, özetlemek gerekirse bir suikastçi olup hikayede ilerlediğimiz, oradan oraya atlayıp adam kestiğimiz eğlenceli ve güzel bir oyun serisi.
Steam fiyatı: Çok fazla oyunu var, hangisini oynayacağımı ben de bilmiyorum :d

8) Batman Arkham serisi
İlk oyunu olan Batman Arkham Asylum'u bitirmiştim. Devamı olan oyunları da bitirmeyi planlıyorum. Çizgi roman veya sinematik evrenlerden tanıdığımız Batman'in başka başka hikayelerini konu alan dövüjlü ve zevkli bir hikayeli oyun kendisi.
Steam fiyatı: 4 oyunu toplam 152TL (Batman Arkham Asylum=31TL, Batman Arkham City=31TL, Batman Arkham Origins=31TL, Batman Arkham Knight=59TL)

9) Far Cry serisi
Bende şu anda 3. ve 4. oyunları var. Ayrı ayrı zamanlarda ikisini de oynamak istiyorum. Far Cry evrenine girmeyeli yıllar olmuştu, özledim... İki oyunda temelde aynı mantık: Adada düşmanları temizle, yeni bölgeler aç, masum insanları kurtar, silahlarını geliştir ve hikayede ilerle. Aralarından birini tercih edeceksem 3. oyununu tercih ederim.
Steam fiyatı: 2 oyunu toplam 224TL (Far Cry 3=89TL, Far Cry 4=135TL)

Eveet, geldik listemin sonuna. Umarım bu yaz tatili gerçekten hepimiz için güzel ve rahat geçer. Ben evde kaldığım süre boyunca bahsettiğim oyunları oynayıp bitirmeye çalışacağım. Tabii ki de hepsini bitirmem neredeyse imkansız sonuçta ben de insanım, değil mi? Ama yine de büyük çoğunluğunu bitireceğime inanıyorum. Umarım size de güzel fikirler verebilmişimdir. Yaz tatilinde hepinize iyi eğlenceler!
NOT: Listedeki oyunları indirim dönemi olan 24 Haziran'da almanız tavsiye edilir!!!
güzel oyunlar ama bir rockstargames oyunu eklemeni tavsiye ederim.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
afiyet olsun reis

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
güzel oyunlar ama bir rockstargames oyunu eklemeni tavsiye ederim.
Daha önce bitirmediğim, yarım bıraktığım oyunları eklemiştim. Eğer olurda RDR2'im olursa, onu da eklerim. Teşekkürler.

Top Bottom