FikretSmsk
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar daha önce.
TLOU1-2,
Uncharted4,
Cyberpunk 2044
Marvel Spider-Man,
Batman Arkham Knight, Batman Origin ve asylum.
BF1-5(hikayeleri)
AC Origins ve Odyssey.
Raft,
Forest 1-2
Stranded Deep gibi oyunları %100 bitirdim
Şu anda Dying Light 2 ve RDR2'yi aktif olarak oynuyorum ama bunlarda bitmek üzere ve yeni oyunlara ihtiyacım var.
-
Hayatımda oynadığım en iyi oyunlara sırasıyla TLOU serisi Uncharted4(bende yeri çok ayrıdır çok sevdiğim bir oyun) ve Dying Light 2 diyebilirim.
(Evet RDR2 yok oyunun başları benim için çok sıkıcıydı ve hala devam ediyorum)
Hayatta kalma, gelişip base yapma tarzı oyunları da çok severek oynarım(ör. Raft Stranded Deep Forest 1-2)
Sistemim her oyunu açabilecek seviyede, Game Pass'im var, tercihen grafikleri iyi olan oyun arıyorum platform fark etmez sadece şu an bütçem çok yok 1000TL'yi geçmediği sürece oyun önerileriniz nelerdir?
Ek olarak:Gamepadim de var onunlada oynayabilirim
EK DÜZELTME:Wither 3 ve tomb raider da oynadım
TLOU1-2,
Uncharted4,
Cyberpunk 2044
Marvel Spider-Man,
Batman Arkham Knight, Batman Origin ve asylum.
BF1-5(hikayeleri)
AC Origins ve Odyssey.
Raft,
Forest 1-2
Stranded Deep gibi oyunları %100 bitirdim
Şu anda Dying Light 2 ve RDR2'yi aktif olarak oynuyorum ama bunlarda bitmek üzere ve yeni oyunlara ihtiyacım var.
-
Hayatımda oynadığım en iyi oyunlara sırasıyla TLOU serisi Uncharted4(bende yeri çok ayrıdır çok sevdiğim bir oyun) ve Dying Light 2 diyebilirim.
(Evet RDR2 yok oyunun başları benim için çok sıkıcıydı ve hala devam ediyorum)
Hayatta kalma, gelişip base yapma tarzı oyunları da çok severek oynarım(ör. Raft Stranded Deep Forest 1-2)
Sistemim her oyunu açabilecek seviyede, Game Pass'im var, tercihen grafikleri iyi olan oyun arıyorum platform fark etmez sadece şu an bütçem çok yok 1000TL'yi geçmediği sürece oyun önerileriniz nelerdir?
Ek olarak:Gamepadim de var onunlada oynayabilirim
EK DÜZELTME:Wither 3 ve tomb raider da oynadım
Son düzenleme: