Neler Yeni

Hikayeli, ekran kartını zorlayan oyunlar

Sana bir önerimde Dishonored 1 ve 2 oyna. Bu iki oyunda seni hayran bırakacak türde bir oyun sana oynamanı şiddetle tavsiye ederim

RDR 2

Dostlar merhaba ben genelde hikayeli oyunları sevmezdim ta kiiiiii metro exodus oynayana kadar. Gerçekten oyunu beğendim ve bu tarz hem grafikleri güzel hemde aksiyonlu hikayeli oyun önerisi alırım güncel olursa iyi olur.

Güzel cevap hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana bir önerimde Dishonored 1 ve 2 oyna. Bu iki oyunda seni hayran bırakacak türde bir oyun sana oynamanı şiddetle tavsiye ederim
2'yi oynama parana yazık. Çok büyük optimizasyon sorunu var oyunda.

Dostlar merhaba ben genelde hikayeli oyunları sevmezdim ta kiiiiii metro exodus oynayana kadar. Gerçekten oyunu beğendim ve bu tarz hem grafikleri güzel hemde aksiyonlu hikayeli oyun önerisi alırım güncel olursa iyi olur.
Metro 2033

Crysis serisi heleki crysis remasterd

Üstünden biraz zaman geçmiş ama
-Witcher 3
-Mafia 1 Reamstered
-Assasins Creed Valhalla
-RDR2
-Assasin Creed Odyysey
-Cyberpunk 2077
-Hellblade Sanua Secrifice
-Mount And Blade Bannerlord (Pek bir hikayesi var denemez ama kendi hikayeni yazmak için güzel ortam hazırlıyor :)
-Detroit Become Human
-Kingdom Come Deliverance
Herhangi bir sıralamayla yazmadım random aklıma gelen. Beğendiğin olursa seçer bakarsın hikaye anlamında odyysey hariç hepsi tatmin edecektir :D

Detroit Become Human
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstünden biraz zaman geçmiş ama
-Witcher 3
-Mafia 1 Reamstered
-Assasins Creed Valhalla
-RDR2
-Assasin Creed Odyysey
-Cyberpunk 2077
-Hellblade Sanua Secrifice
-Mount And Blade Bannerlord (Pek bir hikayesi var denemez ama kendi hikayeni yazmak için güzel ortam hazırlıyor :)
-Detroit Become Human
-Kingdom Come Deliverance
Herhangi bir sıralamayla yazmadım random aklıma gelen. Beğendiğin olursa seçer bakarsın hikaye anlamında odyysey hariç hepsi tatmin edecektir :D
+1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,665
Üyeler
173,231
Son üye
suddecik
Geri