Arama sonuçları: *

1. tridyboos

Bilgisayarım Nekadar eder yardımcı olabilir misiniz

benim sistemime 11k max eder dediler bu sistem benimkinden kötü ? 1738342298 bu o fiyatlar ediceği anlamına gelmez hem çok uçuk fiyatlar onlar ya daha uyguna toplarsın yada daha iyi parça alırsın o apraya
  2. tridyboos

Am4 toplama sistem tavsiye

bence kaliteli bir b450 tercih ederseniz çok daha iyi olucaktır birde kaliteli 600-700w psu işinizi hayli hayli görücekdir dandik bir psu almayın bence sonra başınızı .çok ağrıtır
  3. tridyboos

Yardım Ryzen 7 5700x3d alınır mı

hangi oyunda yiyorsun drobu işlemcin kötü deil çünk
  4. tridyboos

Ekran kartsız laptop alınır mı?

mac de o oyunları açamazsın muhtemelen :D
  5. tridyboos

Ekran kartsız laptop alınır mı?

hocam ağırlık olarak premier tarzı uygulamalar kullanıcaksan 2. elden m1 macbook air alına bilir ama oyunda oyniycakmışsın o nu bilemem
  6. tridyboos

İşlemci sıcaklığı normal mi?

ben absürt bir şey göremedim ? ne istiyorsun 20-30 derecedemi çalışsın
  7. tridyboos

Sizce YT Music mi daha iyi yoksa Spotify mi?

apple müzik kütüphane olarak spotifydan kötü olabilir ama ses kalitesi olarak tartışılma en iyisi ama insanların yaptığı playlistler yok sürekli kendin yapman gerekiyor yada apple ın kenndi vermiş olduğu listeleri kullanıcan
  8. tridyboos

Oyun amacli bir sistem toplayacagim yardim edermisiniz

hoıcam fikriniz nedir bilmem ama arc b580 alabilirsiniz bence 4060 la kapışıyor hatta vram den dolayı daha iyi bir kart bence sürekli driver güncellemeleri geliyor optimize ediliyor ama siz ekran kartını nekadara alıyorsunu bilmem
  9. tridyboos

Ekranımda problem var

ekran kartın nedir acaba
  10. tridyboos

Rx 6700 xt ve ryzen 5 5600 li sistem

hocam alıcaksan anakartı 2 slot al 4 slot alman hayatına bir şey katmaz 1 adet 16gb ram al ilerde bir 16 daha takarsın yada direkt 16x2 al kit olarak al uyumlu olsunlar ramler birbiri ile sonra ram uyumluluk sorunu yaşama küçükte olsa pasif soğutucusu bulunan bbir anakart al ve bence 2 adet m2...
  11. tridyboos

Oyunlara göre farklı işlemci sıcaklığı

hocam kasandaki fanlarda önemli ekran kartında önemli sıvı soğutucular içindeki su ısındıkça verimi düşerler alıcağın 1-2k arası kule tipi soğutucu senin elindeki sıvı soğutucudan daha stabil çalışır çünk içinde sıvı yok sıvı soğutucular kısa süreli işlerde çıok iyiler ama uzun solukluda...
  12. tridyboos

Çözüldü✓ Hangi modeli önerirsiniz?

hocam ne tarz işler için kullanıcaksınız 2. elde macbook almak daha mantıklı gibi bence
  13. tridyboos

Yardım RDR2 140 gb alan yeter mi

yeme ihtimalinn var ama deneyip gör bence, yemezsen ssd ye atmazsın
  14. tridyboos

Yardım RDR2 140 gb alan yeter mi

hocam rdr gibi büyük bir oyunu hdd ye kurmannızı önnermem
  15. tridyboos

❌İndirim Bitti! Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black ve Robot White GamePad 2.499,00 ₺

bende kullandım ama vakit bulamadığımdan satmıştım keşke satmasaymışım diyorum çok güzel bir ergonomisi var xbox kolunun bence az kullanılmış ikinici elden alın derim
  16. tridyboos

Slx mi İes mi Almalıyım

hergün öyle oluyor 20m a kadar çıkıyor insan :d sonrada kapatıyor uygulamayı :D
  17. tridyboos

Slx mi İes mi Almalıyım

350 ye çıka biliyorsa 400 ü de bulur bence :d
  18. tridyboos

Slx mi İes mi Almalıyım

fiestalarda çok iyi bence hem iyi duruyor hemde az yakıyor sağlamını bulmak lzm tabi yıpranmışsa üzer :d
  19. tridyboos

Yardım Ses Sistemini Tv bağlamak için hangi kablo alınmalı ?

elindeki görüntü kablosu deilmi la
  20. tridyboos

Slx mi İes mi Almalıyım

hocam 400 e de bulunuyor bence bir bakı derim pazarlık fln da var sonuçta
Top Bottom