Neler Yeni

Oyunlara göre farklı işlemci sıcaklığı

HMBB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Merhabalar, i5 14600kf işlemciye sahibim cooler master master liquid 240mm sıvı soğutucu var. CS2 oynarken maksimum 73 derece gördüm ama Fortnite oynarken 79 ve 81 arasında dolanıyordu.
başka oyunlarda sabit sıcaklıklarda dolanırken hafif bir spike atıp geri düzeliyor. Normal midir bu ?

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Yiğit
Merhabalar, i5 14600kf işlemciye sahibim cooler master master liquid 240mm sıvı soğutucu var. CS2 oynarken maksimum 73 derece gördüm ama Fortnite oynarken 79 ve 81 arasında dolanıyordu.
başka oyunlarda sabit sıcaklıklarda dolanırken hafif bir spike atıp geri düzeliyor. Normal midir bu ?
her oyunda illa aynı sıcaklığı verecek diye bir durum yokki oyundan ıyuna göre işlemciye binen yük değişiyor harcadığı watt değeri değişiyor

HMBB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%45 50 kullanımda 80 dereceleri görüyor işlemci bu dereceler normal mi ?
Game Garajdan almıştım bilgisayarı ve normal diyorlar ama bilemediğimden burayada danışmak istedim.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
%45 50 kullanımda 80 dereceleri görüyor işlemci bu dereceler normal mi ?
Game Garajdan almıştım bilgisayarı ve normal diyorlar ama bilemediğimden burayada danışmak istedim.
hocam kasandaki fanlarda önemli ekran kartında önemli sıvı soğutucular içindeki su ısındıkça verimi düşerler alıcağın 1-2k arası kule tipi soğutucu senin elindeki sıvı soğutucudan daha stabil çalışır çünk içinde sıvı yok sıvı soğutucular kısa süreli işlerde çıok iyiler ama uzun solukluda verimleri düşer eğer çok iyi bir sıvı soğtucu deilse hava soğutucu almayı tercih ederim ama siz ztn almışsınız sizin yapabileceğin teş şey kasa değişmek olabilir ekran kartınız nedir acaba ekran kartının ısısıda işlemci sıcaklığını etkiler çünk

HMBB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
palit 4070 super dual 12 gb lık versiyonu var ama oyunlarda ısınma gözlemlemedim 60 larda dolanıyor bazen 70e çıkıyor

Top Bottom