Arama sonuçları: *

1. Z

Hangi Laptopu seçmeliyim ?

Yazılım ve oyun odaklı rtx 4050 (120w) ve intel i5(13.nesil) bir laptop aldım bana yeterli geldi.
  2. Z

Sizce Hangi Laptop Alınır?

https://www.hepsiburada.com/erazer-major-15-x1-md62751-intel-core-i9-14900hx-32gb-2tb-ssd-rtx4070-freedos-15-3-qhd-240hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00007OWLZS?magaza=Hepsiburada...
  3. Z

5070 li sistem beklenirmi?

30 k sadece ekran kartı için değil mi?
  4. Z

2 Kişilik Chill Oyunlar?

it takes two vardı galiba. we were here serisi var. palword kesinlikle bence. çok hoş bir oyun çok tutulmadı bence ama tatlı grafikleri ve mantığı var.
  5. Z

Crackli Subnautica Açılmıyor

tamam
  6. Z

düşmanlık cümlem veya para verin illa nerede demişim? diyene sözünü söyleyebilirsin. her mesajımda crack kullananları anlıyorum ama bence ucuz veya bedava olarak mağazada bulunan oyunlarda crack kullanılmamalı. ve crack kullanmak legalize edilecek bir şey değil türkiyede ekonomik sıkıntı var diye...
  7. Z

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

tahmini bu fiyat bandına ne çıkar? 5070-5080
  8. Z

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

https://www.gamegaraj.com/urun/erazer-beast-x40-rtx-4080/ Alınır mı? Nasıl sizce?
  9. Z

Ne alaka? Gta 5 de zamanında bedava verildi ama hala satiliyo. O anı yakalamayan adam gider alır oynar. Burada subnautica gözüyle de bakma. Herhangi bir oyun olabilir. İsteyen crack kullansin. Kimseye karışacak değiliz. Benim görüşüm indirime giren oyunlar oluyo fiyatı makul oyunlar oluyo falan...
  10. Z

15 dolar olamaz mı? 15 dolar bir oyun için hem de subnautica gibi bi oyun için ideal hatta uygun denilecek fiyat. 15 doların TL karşılığı fazla diyorsan ki onu diyorsundur bu steam, oyun gelsitirici veya başkasının sorunu değil. Crack kullanmak lanetli bir şey değil ama ucuz veya bedava verilen...
  11. Z

Çözüldü✓ Hp Omen 4060-4080 Takas mantıklı mı

Fikrimi söyledim. Dediğin laptop özelliklerine yakın laptop var bende de ben bekliyorum 50 serisini. Fiyat düşme konusunda da aşırı bir fakr olmaz zaten yaza kadar düşecek farkı da biriktirmiş olursunuz. Zaten maddi olarak soeun yok diyorsunuz. Ben beklediğim için fikrimi paylaşmak istedim
  12. Z

Aciliyeti yokmuş ben beklerdim. Elimde arkadaşın dediği özelliklere yakın laptop var ben bekliyorum. Çıksın fazla gelirse eldekiyle devam ederim.
  13. Z

Ben olsa beklerim 50 serisi laptoplar çıkınca piayasaya yaza doğru elimdekini satarım nakitimi de birleştirip öyle bir şey alırım. Zaten yaza kadar biraz daha birikir.
  14. Z

Ps5 slim için satıcı güvenilir mi sizce?

tamamdır hocam. ithalatçı garanti olduğu için bir şey olursa garantilik fly teknology garantisi oluyor değil mi?
  15. Z

yurtdışından gelen ürünlerin veya sarı sitede olan ürünlerin garanti kısmı sıkıntılı değil mi? yurtdışından alınmış ürünün tr garantisi var mı mesela bilmiyorum ben. yoksa üründe sorun çıkarsa uğraş çıkacak başıma diye düşünüyorum. ve amazon veya hepsiden alırsam taksit imkanım oluyor. direkt...
  16. Z

Yok 1738348052 Bakacağım hocam teşekkürler
  17. Z

Orası ne hocam? Hepsiburada satıcısı mı yoksa Amazonda var mı?
  18. Z

peki bunda dijital de kullanılıyor değil mi? sadece cd olmasın
  19. Z

Biraz baktım da ithalatçı garanti çok iyi değil diyolar. https://amzn.eu/d/97bOQH9 Amazondan bunu buldum. Sizce alınır mı. D chassis yaziyo o ne demek ?
  20. Z

Olur hocam teşekkür ederim
Top Bottom