Arama sonuçları: *

1. N

Oyunlar için Kulaklık önerisi

Fps oyunlarında ses detaylarına filan çok önem vermiyorsan 2500 Tl ye düşmüş olan H3 gun olan kulaklığı al geç derim ayrıca biri paslanmaz çelik diğeri hafif plastik öyle düşün sen direkt h3 al geç
  2. N

Oyunlar için Kulaklık önerisi

Bunu alacaksan dikkat etmeni öneririm 3-4 ay kullandıktan sonra kablosunda temassızlık falan oluyor, hemen puanlamamı yapayım bende de aynısı var. Ses kalitesi : Şarkı dinlemek için eh işte 10/7 Oyunda ki surround falan filan 10/9.7 baya iyi oyun için yani benim 4 bin tl civarında ki kulaklığıma...
  3. N

Ryzen 7 9800x3d'li topladığım sistem nasıl?

Bunun fan rgbsi sürekli renk değiştiriyor mu yoksa sabit bir renkte de dönüyor mu?
  4. N

Ryzen 7 9800x3d'li topladığım sistem nasıl?

Ben bir kaç tane bileşene karar veremedim yardımcı olabilir misiniz? İşlemci : Ryzen 7 9800x3d : 22.209 TL Anakart : Asrock X870 Pro RS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart : 11.229 TL Ram : ??? : Aradığım ram özellikleri 32x2 gb +6000 mhz cl? veya 16x4 gb beyaz SSD : Samsung 990 PRO PCIe 4.0 M.2, 2...
  5. N

Beyaz anakart önerisi

Asrock X870 Pro RS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Bu nasıl mesela
  6. N

Beyaz anakart önerisi

Gözükmeyecekten kastın nedir üst kısım gözükmüyor mu?
  7. N

Beyaz anakart önerisi

Daha güzel bir şeyler yokmu
  8. N

Beyaz anakart önerisi

Çok minik değil mi, rtx 5000 serisinden bir ekran kartı takacağım sorun yaşamam değil mi?
  9. N

Beyaz anakart önerisi

Ryzen 7 9700x veya ryzen 7 7800x3d için beyaz, 4 ram slotlu ve güzel gözüken bir anakart önerebilir misiniz?
  10. N

Format Sonrasi ciddi performans düşüklüğü

Evet öncelikle bu olabilir, 2. ise advanced windows settings ayarların değişmiş olabilir. Geforce experience ayarları nvdia kalite performans ayaları vb. bir çok şey alakadar etmekte fps'i. Donma gibi sorunlar varsa sistem yapılandırması gibi yerlerden de olabilir ayrıca ayarlarıda Apps /...
  11. N

7000 mhz ve üstü ram önerisi verir misiniz

fps artışı istiyorsan 4 aet 16 gb gibi ram kullanabilirsin 8-9k civarına geliyor veya 32 32 çakabilirsin senin tercihine kalmış, eğer anakart güçlüyse mhz düşüşü minimuma düşüyor 4 adet ram olunca. Zaten videoları izle anlarsın 16 gb 32 gb 64 gb vs diye ancak o da fazla fps arttırmıyor 10 fps...
  12. N

RX 6900 XT FPS Sorunu

CSGO ve Valoranttan bahsettiğine göre sen ve işin içine sporcu kattıysan nasıl hikaye oyunundan bahsediyor olabilirim??? Dediğim gibi yüksek grafikler sürekli düşük grafikle oynuyan oyuncular için ağır geliyor bir nevi senin dediğinle aynı e-sporcuların gözü kaldırmıyor renk ve detay...
  13. N

RX 6900 XT FPS Sorunu

İyi grafikler her zaman daha keyifli oyun sunuyor ama grafik kalitesi arttıkça renkler de değiştiğinden 1 tık gözlere ağır geliyor mesela hiç ultra ayarlarda oynamayan birisi bir gün aniden ultraya çekerse gözleri rahatsız eder o yüzden e-sporcular alıştığı grafik kalitesinde oynuyorlar sen...
  14. N

Nasıl bir sistem toplamalıyım?

Anladımm peki kargo bize geldi ve ekran kartını falan taktık diyelim testlerde sıcaklık falan çok yüksek çıkarsa beklediğimiz performansı vermez ise iade edebiliyor muyuz? satıcı itiraz filan edebiliyor mu iade etmek istediğimizde ? Ayrıca nelere dikkat etmek lazım yani aldığım ürün bana...
  15. N

Nası yani kargo zaten 3 günde gelmiyor mu biz daha aldığımız ürünü görmeden onaylanıyor demek bu o zaman hiç güvenilir değil ki
  16. N

Param güvende nasıl çalışıyor onu açıklar mısın? Birde 2k dediğin 2560x1440p mi?
  17. N

2. El bir şeyler alırken nasıl olacak pek bilmiyorum ayrıca 1440p çözünürlükte 540 hz göremedim
  18. N

Peki gerçekten gerekli mi o kadar güçlü bir ekran kartı? 1920x1080p çözünürlükte valorant oynayacağım monitör 540 hz. Duyduğuma göre güçlü ekran kartları daha yüksek çözünürlükte oynayacaksak kullanışlıymış
  19. N

Ekran kartını hallederim ben, sadece dediğim gibi istediğim fps verebilecek bir sistem olması yeterli ayrıca anakartıda belirttim 4 ram takınca az mhz düşürecek anakart olmalı. Psu ise 1000W
  20. N

Evet belirli değil, eğer 5000 serisi uygun olursa onlardan alacağım eğer değilse rx düşünüyorum
Top Bottom