- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi parçalara zam gelecek? Ayrıca ne zamanhocam zamlar gelmeden önce pahalı parçaları alın
Hangi parçalara zam gelecek? Ayrıca ne zamanhocam zamlar gelmeden önce pahalı parçaları alın
asgari ücret zammı ile herşeye zam gelecekHangi parçalara zam gelecek? Ayrıca ne zaman
Ne kadar zam gelir? yani örnek olarak ryzen işlemcilere x3d serilerine veya 9700x easgari ücret zammı ile herşeye zam gelecek
Evet belirli değil, eğer 5000 serisi uygun olursa onlardan alacağım eğer değilse rx düşünüyorumekran kartını sonra mı alacaksınız
hocam şimdi bütçe çok açık ve ekran kartı belli olmayınca kafam karıştı valla benimdeEvet belirli değil, eğer 5000 serisi uygun olursa onlardan alacağım eğer değilse rx düşünüyorum
Ekran kartını hallederim ben, sadece dediğim gibi istediğim fps verebilecek bir sistem olması yeterli ayrıca anakartıda belirttim 4 ram takınca az mhz düşürecek anakart olmalı. Psu ise 1000Whocam şimdi bütçe çok açık ve ekran kartı belli olmayınca kafam karıştı valla benimde
Peki gerçekten gerekli mi o kadar güçlü bir ekran kartı? 1920x1080p çözünürlükte valorant oynayacağım monitör 540 hz. Duyduğuma göre güçlü ekran kartları daha yüksek çözünürlükte oynayacaksak kullanışlıymış5000 serisi gelince hazır sistemler de gelir o zamna alsanız daha mantıklı olur
Bu kadar yüksek bütçede 1080p oynamak sisteme biraz hakaret olur.Dilerseniz 7800x3d 7900xtx ikilisi bir sistem toplayabilirsiniz.2.el 7800x3d ve 7900xtxPeki gerçekten gerekli mi o kadar güçlü bir ekran kartı? 1920x1080p çözünürlükte valorant oynayacağım monitör 540 hz. Duyduğuma göre güçlü ekran kartları daha yüksek çözünürlükte oynayacaksak kullanışlıymış
2. El bir şeyler alırken nasıl olacak pek bilmiyorum ayrıca 1440p çözünürlükte 540 hz göremedimBu kadar yüksek bütçede 1080p oynamak sisteme biraz hakaret olur.Dilerseniz 7800x3d 7900xtx ikilisi bir sistem toplayabilirsiniz.2.el 7800x3d ve 7900xtx
45k civarı tutar.Bütçenizide tepelere çıkarmaya gerek kalmaz
540hz cidden gerekli mi?Açıkçası 2k 240hz monitör daha iyi olur2. El bir şeyler alırken nasıl olacak pek bilmiyorum ayrıca 1440p çözünürlükte 540 hz göremedim
Param güvende nasıl çalışıyor onu açıklar mısın? Birde 2k dediğin 2560x1440p mi?540hz cidden gerekli mi?Açıkçası 2k 240hz monitör daha iyi olur
Sahibinden üzerinden param güvende ile alırsanız rahat olursunuz.Param güvende ile alıcıyken çok rahat bir şeyler alırsınız fakat satarken biraz sıkıntı