Neler Yeni

Nasıl bir sistem toplamalıyım?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,107
İsim
Emir
Param güvende nasıl çalışıyor onu açıklar mısın? Birde 2k dediğin 2560x1440p mi?
Evet 2k cozunurluk o.Bir urunu satin aliyorsun bakiyenden para cekiliyor ve para sahibinden de oluyor.Urunu teslim aldigina dair onaylaynca para adamin hesabina yatiyor eger onaylamaz isen 1 2 gune otomatik mi ne yatiyordu.

Noeshix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Noeshix
Evet 2k cozunurluk o.Bir urunu satin aliyorsun bakiyenden para cekiliyor ve para sahibinden de oluyor.Urunu teslim aldigina dair onaylaynca para adamin hesabina yatiyor eger onaylamaz isen 1 2 gune otomatik mi ne yatiyordu.
Nası yani kargo zaten 3 günde gelmiyor mu biz daha aldığımız ürünü görmeden onaylanıyor demek bu o zaman hiç güvenilir değil ki

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,107
İsim
Emir
Nası yani kargo zaten 3 günde gelmiyor mu biz daha aldığımız ürünü görmeden onaylanıyor demek bu o zaman hiç güvenilir değil ki
Ürünü teslim aldıktan sonra ki surecten bahsediyorum.Surede ornekti.Tam bilgi almak istiyorsaniz sahibinden param guvende kismini okuyun

Noeshix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Noeshix
Ürünü teslim aldıktan sonra ki surecten bahsediyorum.Surede ornekti.Tam bilgi almak istiyorsaniz sahibinden param guvende kismini okuyun
Anladımm peki kargo bize geldi ve ekran kartını falan taktık diyelim testlerde sıcaklık falan çok yüksek çıkarsa beklediğimiz performansı vermez ise iade edebiliyor muyuz? satıcı itiraz filan edebiliyor mu iade etmek istediğimizde ? Ayrıca nelere dikkat etmek lazım yani aldığım ürün bana ulaştığında ilk neyi test etmeliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,467
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom