Arama sonuçları: *

1. HyperBTW

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud 2 core kablosuz 2200TL ÇÖKÜN

eski ya da yeni olduğunu nereden anlarım bilmiyorum ama 2023 22 temmuzda satın almışım hocam. 1731442774 olur mu öyle hocam kullanmayanlar gecikme olduğunu söylüyor :)
  2. HyperBTW

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud 2 core kablosuz 2200TL ÇÖKÜN

kulaklığı aktif 2 yıldır kullanıyorum. padler erimeye başladı evet ama yedek padleri 300 tl bandında. ki 2 sene olmasına rağmen 1-2 ay önce başladı bu durum. alanlar iptal etmesin bence. ses kalitesi mikrofonu vs gayet iyi. ki benim için mikrofonun çıkması da artı bir özellik. düzenli oyun...
  3. HyperBTW

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

son 3 stok güncellemesi de yarım saat arayla geldi. büyük ihtimalle sonraki de 3.30 da gelir alamayanların bilgisi olsun
  4. HyperBTW

vallahi hocam YouTube videosunun birinde yoruma yazmışlar bende anlam veremedim. teşekkür ederim yanıtın için
  5. HyperBTW

Bu kulaklığı iPhone’a bağlayabiliyor muyuz ? YouTube videosunun altında iPhone’a Bağlanmıyor diyen var. Bilgisi olan var mı
  6. HyperBTW

Çektim ben konu sahibine teşekkürler artık rahat uyuyabilirim
  7. HyperBTW

hesaba giriş yapana kadar bende kacirdim. tarım mağazaya gidip deneyecegim bi şansımı :)
  8. HyperBTW

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

sepette 850 lira gözüküyor normal mi daha uyguna alan var mı
  9. HyperBTW

işe mcu'nun ne demek oldugunu anlayarak başlamam lazım sanırım :D açılımı ne bu kelimenin
  10. HyperBTW

MCU olayı nedir okudum ama tam anlayamadım hocam bundan sonra gelecek arkadaşlarda bilgilenmiş olur birisi açıklayabilir mi açıkça
  11. HyperBTW

❌İndirim Bitti! İPHONE 13 128GB 29799₺

3 gün önce nişanlıma iphone 13 aldım 33k ya 0 kapalı kutu. siz 30 k ya nasıl 12 aldınız hocam
  12. HyperBTW

🔥İndirim Manor Lords Steam CD Key 432 TL

site güvenilir mi hocam
  13. HyperBTW

God of War Ragnarök kırıldı

hocam noramlde 7.5 mb/s indirme hızım var ama ortalama indirme hızı 900kb. 1 mb bile değil. başka bişey mi yaptınız
  14. HyperBTW

🔥İndirim 🔥 HepsiBurada - 5.000₺ İndirim - Eskiyi Kapında Yenile

pasaport kayıtlı cihazları kabul ediyorlar ama 3 yılını doldurmuş olması lazım.
  15. HyperBTW

❌İndirim Bitti! Epic Games Assassin's Creed oyunlarında indirim

hocam odyssey e bakacağım origins beni hiç sarmamisti. valhallaya bayıldım. bilmiyorum yunan mitolojisine ve tanrilarina bir ilgim var. valhalla evrenine de baya düşkünüm. valhallanin oynadığınız iki oyuna göre oynanış ve mekanikleri bence çok daha iyi. hikayesi de gayet başarılı. oyun biraz...
  16. HyperBTW

❌İndirim Bitti! Epic Games Assassin's Creed oyunlarında indirim

mirage alınır mı hocam. valhallayı silip süpürdüm bayıldım oyuna. ya da valhalla temalı benzer oyun öneriniz var mı ? gow'u da bitirdim aynı şekilde.
  17. HyperBTW

🔥İndirim S24 Serisi Amazon-EasyCep Kampanyası

yurt dışı imei kayıtlı 3 yılı dolmuş 13 pro maxim var. bu cihazı alırlar mı acaba bilgi var mı bu konuda
Top Bottom