❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

MCU olayı nedir okudum ama tam anlayamadım hocam bundan sonra gelecek arkadaşlarda bilgilenmiş olur birisi açıklayabilir mi açıkça
Az yukarı cik anlarsin yazılanları oku

Okadar bilgim yok valla ne desem yalan ama klavye her türlü alinir ondan eminim
klavye nin 2. el piyasasında 2500 e koymuşlar , alıp 2000 e koysam satar mı acaba , aklımı çelmedi değil , apex stoğu beklemekten iyidir :kekw:

hocam sıkıntı şurda her an stok yenilenmeyebiliyor , bu bedava ürünler süre sınırlı. Takip etmek riskli olabilir , kalvyeyi alıp satsam mı diyorum ? Bu mouse uzun süre benzer fiyatta kalacak gibi , daha rahat stok takibi yaparım hatta kar bile edebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok iade etmem ihtiyacım olan ürünler :kekw: Sadece o yazan fiyatlar vergi mi değil mi onu düşünüyorum.
2 saat içinde en az 1 tane geliyo

işe mcu'nun ne demek oldugunu anlayarak başlamam lazım sanırım :D açılımı ne bu kelimenin
sorgulamayıp almak lazım bu fiyatta olunca

1730503297335.png

şu şeyi görünce gaza geldim BİRAZ daha aldım herşeyi açıklıyor bu foto

bende aldım 159, ilk elime 179 ulaştı. Sonuçta aynı fabrika üretmiyor mu bunları. Ben 179'u uyguna almıştım, 159'da uygun fiyata satılıyor. Bi' b*k varki satıyorlar bu fiyata demek istiyorum.
İade ederiz ya yapacak bir şey yok. 2 tanesi 200 tl kupon ile 1500 tl.
sorgulamayıp almak lazım bu fiyatta olunca

Alıntıyı görüntüle
şu şeyi görünce gaza geldim BİRAZ daha aldım herşeyi açıklıyor bu foto
Apex mi sıkıntılı kanka

arkadaslar ben olayı anlamadım hangısını almayılıyız ne gıbı sıkıntılar beklıyor bızı

Proda problem olmadığı tescillendi sıra apexte apexte problem yoksa apexte alabilirim belki

@RayqHS apex yeter hocamda sorunlu gelirse o kadar bekleme sonrası iade kafayı yedirtcek gibi ondan çekiniyorum 2-3 kişi pro aldı sorun yok diyor aslında bi tane daha apex çekmek istiyorum ama belirsizlik işte.

Geri