kanka normalde pronun tek bedeli yakışalık iki ürün parası ayrıca apex'e göre söylenenler daha sorunsuz olduğu ile ilgili istiyorsan çekebilirsinBeyler ben Toplam 1384TL' ye Hem AJazz 159Pro + Aula F75 Alabiliyorum sizce mantıklı mı alınır mı?
Yarına kadar vaktim var yoksa hem stok hemde indirim bitecek
stok yakalarsan apex alBeyler ben Toplam 1384TL' ye Hem AJazz 159Pro + Aula F75 Alabiliyorum sizce mantıklı mı alınır mı?
knk pro eğer sepetinde duruyosa 490tl oluyor o yüzden ikiside aynı para bence apex in tek sorunu lcd ekranıdırkanka normalde pronun tek bedeli yakışalık iki ürün parası ayrıca apex'e göre söylenenler daha sorunsuz olduğu ile ilgili istiyorsan çekebilirsin
Kanka bedava vergi ile beraber fiyat çok iyiBeyler ben Toplam 1384TL' ye Hem AJazz 159Pro + Aula F75 Alabiliyorum sizce mantıklı mı alınır mı?
Knk sorun şu apex düşünce indirim gelmiyo indirim o zaman gelse okey mis ama yok yoksa bende apex alırdım miss gibi Yani prodan tek farkı gördüğüm kadarıyla proti + olarak kablolu kullana biliyorsun ama apex'in güzel ve beni çeken tarafıda fiyatı+ gif vs. Koyabileceğiniz ekranı olmasıstok yakalarsan apex al
Çok iyi bencede aklımı kurcalayan 2 şey var biri Klavyenin ve mousen beyaz rengi'ni istiyorum ama 2'sininde beyazı stokta yok ve altta açtığım konudaki 2 seçeneğin çekiciligiKanka bedava vergi ile beraber fiyat çok iyi
Bende birine temu konusunda yardımci olurken fark ettim knk sence Turuncu mu yoksa Mavi mı alayım???? (Beyaz istiyodum ama yok)14 mavi 14 turuncu stokta
sana kalmış bir şey ben mavi alırdımBende birine temu konusunda yardımci olurken fark ettim knk sence Turuncu mu yoksa Mavi mı alayım???? (Beyaz istiyodum ama yok)
O vergi olmasa varya nerdeyse bedavaya alırız mouseları'da işte malum dayıyolar la mouse boş ver koskoca Apple bile uraşıyo didiniyor +mühendisler+işçiler+kargo+malzeme vs. Ücreti ödüyor ve buna rağmen ürünü 40K ya satıyor ve pahalı diye geçiyor yurt dısındada ama ne kısmetse bu ülkede kimse elini kaldırmıyor ama +50K üstüne koyuyor temiz her iPhone başı 50K para 0 efor Ahiret de görüsmek dileyiyle onlarla%60 vergi nedir vallahi zehir zıkkım olsun dayı yAW