Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

🔥RUST 9.49$ %50 indirimde 🔥

Alınır mı arkadaşlarla oynanır mı?
  2. bosbelesbiri

Çözüldü✓ ANAKARTIMIN ETHARNET IŞIĞI YANMIYOR

Aygıt yöneticisi üzerinden yapmıstım galiba sağ tık yap etharnete baya oldu hatırlamıyorum cünkü
  3. bosbelesbiri

Comnet İade alan var mı?

Tamamdır teşekkürler 1738535658 Güncel sonuç var mı hiç?
  4. bosbelesbiri

Yenilerde balkanlar turu yapan var mı?

Hocam aynen öyle de o yüzden gidip canlı yaşayan olduysa daha iyi 1738451903 https://gazeteoksijen.com/dunya/kosova-ile-kuzey-makedonya-ortak-sinir-kapisi-uygulamasina-basliyor-228380 böyle bi haber de gördüm
  5. bosbelesbiri

Tabii https://www.mfa.gov.tr/makedonya-uzerinden-kosova_ya-seyahat-edecek-vatandaslarimizin-dikkatine_.tr.mfa
  6. bosbelesbiri

Dostlar 1 martta 1 haftalığına makedonyaya gideceğiz 2 kuzen. Ancak araştırma yaptığımda kosova'nın priştine ve prizren şehri trenle,otobüsle 3 saat kadar sürüyomuş.Oraya da geçebiliriz diye düşündük.Ama dışişleri bakanlığı bi yazı yayınlamış makedonyadan kosovaya veya tam tersi istikamette...
  7. bosbelesbiri

Bu motor alınır mı??/Bu satıcı güvenilir mi?

Motor bayisi bi sorun çıkarıcanı düşünmüyorum rks bayisi zaten kendisi 0 motorda bi problem olmaz ancak kronikleri vs var mı hiç araştırmadım ama tipi güzel konforludur diye düşünüyorum çokca görüyorum Ama bana kalırsa 125cc motora bu kadar para bayılmak mantıksız geliyor.Git 60-70k ya motorlar...
  8. bosbelesbiri

🔥İndirim Yudum 5 lt teneke yağ 285 tl

Sanırım herkese değil
  9. bosbelesbiri

Bende yazmıyodu hocam kodu yazdım direkt düştü.
  10. bosbelesbiri

Her hesaba tanımlanmamış olabilir kodlar galiba kişisel. Ama birçok kişide var.
  11. bosbelesbiri

https://amzn.eu/d/8D4g3eg AMZN75 kodu ile 285 tl'ye geliyor. AMZN kodu ile 310 tl'ye geliyor.
  12. bosbelesbiri

Comnet İade alan var mı?

Hocam batıcağı bi şekilde belliymiştir bence o kadar fatura birikmiş hizmeti sonuna kadar kullanmaya devam ettiler sömürdüler bizleride bi şekil 1737066460 Yazdığınız yazının örneği var mı thh için?
  13. bosbelesbiri

Comnet İade alan var mı?

Son çare thh
  14. bosbelesbiri

Comnet İade alan var mı?

Olabilir hızlı çözüm için napmamız gerek acaba?
  15. bosbelesbiri

Comnet İade alan var mı?

Comnet uygulamasında da yazıyor aynı yazı ancak ya aşırı ağır ilerliyor ya da uğraşmıyolar bence gibime geldi.
  16. bosbelesbiri

Comnet İade alan var mı?

Bende aynı şekil şikayet oluşturmadım.
  17. bosbelesbiri

Comnet İade alan var mı?

Comnet kapanalı 1 ayı geçti.İçerde 200 küsür günüm vardı ancak hala iade de gelmedi şimdiye kadar hiç iade alan oldu mu?
  18. bosbelesbiri

Hepsiburada Premium coffy kodu olan var mı?

Sağolun hocam teşekkür ederim
  19. bosbelesbiri

Teşekkür ederim
  20. bosbelesbiri

Kampanya yenilenmedi galiba kendiminkinde en son kasım ayında aldığım kod gözüküyor
Top Bottom