Neler Yeni

Comnet İade alan var mı?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Comnet kapanalı 1 ayı geçti.İçerde 200 küsür günüm vardı ancak hala iade de gelmedi şimdiye kadar hiç iade alan oldu mu?

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Birol Olcaytürkan
Bende aynı durumdayım bekliyorum..

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Comnet kapanalı 1 ayı geçti.İçerde 200 küsür günüm vardı ancak hala iade de gelmedi şimdiye kadar hiç iade alan oldu mu?
Ekran görüntüsü 2025-01-14 182552.png

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Comnet uygulamasında da yazıyor aynı yazı ancak ya aşırı ağır ilerliyor ya da uğraşmıyolar bence gibime geldi.
buyuk ihtimalle şuan parayı değerlendirip iadelerden zarar görmemeye çalısıyorlar

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hukuk birimi vs. gibi söylemlerine kanmayın. Emin olun arka planla hiçbir şey yapılmıyordur. Nereden biliyor diyebilirsiniz. Ben bunları THH verdim kazandım. İcra açtım kazandım. Vekalet verdikleri avukatlarının umrunda bile olmadı. Şirket araçlarına, banka hesaplarına haciz koydurunca akşamına bunları kaldırmak için mahkeme ücretleriyle birlikte tüm masrafları üstlenmek zorunda kaldılar. Vakit kaybetmeyin. Borçlarını ödeyemediğinden dolayı TT hizmetini kestiği şeklinde çok fazla bilgi ve belge internette dolanıyordu. Bu tür bir şirketin kendi iade etmesini beklemek fazla iyimser ve vakit kaybı.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Alihan YILMAZ
Para yok sa iade yapamazlar.
Batmış zaten.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Para yok sa iade yapamazlar.
Batmış zaten.
Hocam batıcağı bi şekilde belliymiştir bence o kadar fatura birikmiş hizmeti sonuna kadar kullanmaya devam ettiler sömürdüler bizleride bi şekil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hukuk birimi vs. gibi söylemlerine kanmayın. Emin olun arka planla hiçbir şey yapılmıyordur. Nereden biliyor diyebilirsiniz. Ben bunları THH verdim kazandım. İcra açtım kazandım. Vekalet verdikleri avukatlarının umrunda bile olmadı. Şirket araçlarına, banka hesaplarına haciz koydurunca akşamına bunları kaldırmak için mahkeme ücretleriyle birlikte tüm masrafları üstlenmek zorunda kaldılar. Vakit kaybetmeyin. Borçlarını ödeyemediğinden dolayı TT hizmetini kestiği şeklinde çok fazla bilgi ve belge internette dolanıyordu. Bu tür bir şirketin kendi iade etmesini beklemek fazla iyimser ve vakit kaybı.
Yazdığınız yazının örneği var mı thh için?

Top Bottom