Arama sonuçları: *

1. M

Steam Mağaza Geç Yükleniyor!!

Bu hem sisteminiz ile alakalı bir sorun olabilir hem de int. Wifi ile bağlıysanız wifi adaptörünüz kötü olabilir. Kablolu bağlı olupta sisteminiz de de sorun yoksa internetinizle alakalı garip bir sorun olabilir. Bunu anlamanız için farklı internete bağlayıp deneyin ondan sonra süperonline...
  2. M

Öneri 2. el ekran kartı önerisi

5700xt
  3. M

Öneri 2. el ekran kartı önerisi

Hocam avcilarda aldigim bi adam var 3500tl aurus 3 fanlı max 67⁰ furmark
  4. M

North bayou f80 bu fiyata alınır mı?

Kral arama kısmına claim credit veya wincredit gibi komutlar var onları yazınca o sayfadan alırsan ürünü kredi iadesi veriyor.
  5. M

Kral stoğu takip edin şuan ki durumu bilmiyorum
  6. M

🔥İndirim Nothing Phone 2A Plus 12 GB 256 GB (Nothing Türkiye Garantili) 22.999 TL

https://app.hb.biz/5MGmrigLfcW3 1738131191 Pardon kral plus modelmiş fark etmedim
  7. M

Biraz değil işte temuda 2 kollusunu verdikleri kredi ile birlikte falan alirsa 800tl ye bile gelir. Parası varsa tabii ki de bu marka daha iyi ama bence düşündüğün kadar fark yok çünkü ben de temudaki o aldim ve amortisörlü falan baya sağlam. bunu alirsa 2800tl ye gelecek kral o yüzden dedim.
  8. M

Temuyu takip et 2 kollusu bu fiyata gelir.
  9. M

Battlefield 1 alınır mı?

almazsan ayıp edersin dostum. (ea games 1.39 dolar)
  10. M

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5 ms Monitör 4.999 tl

Beyler monitörü 1 yıl önce aldım va diye almamazlık yapmayın bence. Ghosting yok renkler diğer va lara gore çook daha iyi ips e yakın. Yani fps oyunu için çok iyi bir monitör. Ve bu arada monitör 280hz oc var ama 30dk sonra kapanıyor. Ben bunun için bir çözüm buldum. 280 oc açıyorsun monitörün...
  11. M

❌İndirim Bitti! ÇÖK! Thermal Grizzly Aeronaut 26g 484 tl

beyler zortlattım ama bende aldım aynı yerden e dün ekran kartına sürdüm 89 derece falan yuh dedim sildim eski macunu sürdüm 76 derece oldu??? sizde de bu şekilde mi? sahte mi acaba? ben sitesinden doğruladım 1 kere 1736791516 bi de ilk sürüşümden resmen yağ gibi bir şey çıktı baya bi anlam...
  12. M

3K Ekran Kartı Önerisi 2.El

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-temiz-intel-a750-1218753741/detay bütçeyi zprlarsan 4k ucuz hocam 1736685151 inteli tavsiye etmem ama bütçeye göre bence baya iyi
  13. M

RX 7800 XT EKRAN KARTINI 2. EL KAÇA SATABİLİRİM ?

Nakidim yok ama kolonya + 10.001 TL uygundur
  14. M

Yardım IDM Aldım Fakat Satıcı Geri Dönüş Yapmadı

anladım. ilgili kişi sıkıntılı olabilir. istersen destek hattını ara hızlandır işini 0850 455 11 75
  15. M

Hmm. Ne zaman yaptınız? 1735835372 Evet aldım. Sorununsuz bir şekilde kullanıyorum. Alacağın zaman sipariş oluşturuyorsun. 1 2 güne şiparişlerim kısmında bir kod verecekler. Parayı yollarken o kodu nota yazıpta yollaman lazım sonrasında aktifleştirme kodunu veriyorlar. (başka forumdan aldım)
  16. M

Hocam yurtdışı para transferi bankalar yüzünden biraz uzun sürüyor 2-7 gün içinde adam maile olarak atar sana iyi kontrol et. İlla dönüş yapar
  17. M

🗣️Resmi gazete yayınlandı

Hayır bu gün şimdi
  18. M

🗣️Resmi gazete yayınlandı

B sınıfı ehliyet harcı ödedim 5.160,40 (2024) 1735591654 Benim bilmediğim bi şey mi var acaba anlamadım?
  19. M

GOD OF WAR > ELDEN RİNG

İkiside bam başka oyun. Sallamak için baska bir yer bulun.
  20. M

🔥İndirim PROTEİN OCEAN DUBAİ ÇİKOLATASI AROMALI

Kadayıf var knk kullandım ama tadı sütle baya iyii
Top Bottom