Onların durumu iyi diye savunuyorlar yani para olsun ülke olmasın umurlarında değil birebir şahit oldum gurbetçiler den en küçük örnekForumun trolleri nedense bu tür konularda mevcut değil şahlanıyoruz diye burada da desenize
Onların durumu iyi diye savunuyorlar yani para olsun ülke olmasın umurlarında değil birebir şahit oldum gurbetçiler den en küçük örnekForumun trolleri nedense bu tür konularda mevcut değil şahlanıyoruz diye burada da desenize
Randevun 2025 yılında mıB sınıfı ehliyet harcı ödedim 5.160,40 (2024)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim bilmediğim bi şey mi var acaba anlamadım?
Hayır bu gün şimdiRandevun 2025 yılında mı
Genelde çıktıkları deliğe bu konularda kendi istekleri ile geri giriyorlar.Forumun trolleri nedense bu tür konularda mevcut değil şahlanıyoruz diye burada da desenize
Var var olmaz mı fethettik,bilmem ne yaptık konularına göz at hocam. Buralarda laf edemez gidiyo orlarda avrupayı fethettiğini sanıyorForumda troll kaldı mı? Önceleri 8-10 tane falan vardı ama kayboldu gitti hepsi.
Var var olmaz mı fethettik,bilmem ne yaptık konularına göz at hocam. Buralarda laf edemez gidiyo orlarda avrupayı fethettiğini sanıyor
Attığım konuyu incele hocamBen onları Age Of Empires fanı zannediyordum.
motor a-a1-a2Motor B1, B olan otomobil
Attığım konuyu incele hocam
Halep'in Fethi mübarek olsun
Dünden itibaren gelen haberlerle zaten oldukça yoğun bir gündem vardı. Şu saatlerde ise yeni mevziler açılıyor. Zafere son saatler denebilir. Er ya da geç düşmanlarımız belasını bulacak. Katil esedin işi bittikten sonra diğer katil netenyahuya da sıra gelecek. Halep'i fethi yolunda canını veren...forum.donanimarsivi.com
Onlara göre onlar cahil değil biziz hocam. Onlara göre biz yalancıyız, herkes çok iyi çok para kazanıyor asgari ücret kazanan para arttırıyor vs vs. Bunlara internet gerek desen eskiden internet mi vardı derler yani bir şey anlatamazsın ben bıktım bıraktım. Açıkcası elinde yurtdışına gitme imkanı bulunup Türkiyede kalan yok asker polis olmaya çalışanlara cahil gözüyle bakıyorum. Adam öcalanı çıkartıyor hala daha halepi fethettik yok bilmem ne yaptık. Cehalet çoğunluklu ülkede malesef demokrasi kalan % lik dilimi taciz ediyor yapacak bir şey yok bindik bi otobüse gidiyoruz umarım rampa vs çıkmazBen 36 yaşındayım ve tahminimce bunlar benden küçük. Benim zamanımda internet yaygın değildi. Haliyle internet alışverişi de yoktu. Eğitim sisteminin kalitesizliği ve çevrenin etkisiyle ben de bu kafadaydım. Ama değişmeyen tek şey değişimdir. Üstelik günümüzde internet bir ihtiyaç haline gelmiş, hayat akışına direkt olarak etki etmişken bu kadar odun kalabilmek özel çaba gerektirir. Yani baktı ki mantıklı fikirler cehaletine baskın geliyor, kafayı duvara vura vura nöronları öldürmesi falan gerekiyor.