Neler Yeni

🗣️Resmi gazete yayınlandı

The Semih

80+ Gold
zamların hepsi %44 ama asgari ücrete %30 devlet alay ediyor milletle ve tepki yetersiz.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Forumda troll kaldı mı? Önceleri 8-10 tane falan vardı ama kayboldu gitti hepsi.
Var var olmaz mı 😂 fethettik,bilmem ne yaptık konularına göz at hocam. Buralarda laf edemez gidiyo orlarda avrupayı fethettiğini sanıyor 🙃😂

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Var var olmaz mı 😂 fethettik,bilmem ne yaptık konularına göz at hocam. Buralarda laf edemez gidiyo orlarda avrupayı fethettiğini sanıyor 🙃😂

Ben onları Age Of Empires fanı zannediyordum. :D

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Ben onları Age Of Empires fanı zannediyordum. :D
Attığım konuyu incele hocam 😂

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Asgari ücrete %30 zam yapanlar utansın, üstelik enflasyonun altında bırakmayacağız denmesine rağmen.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
İşte sırf bunu bildiğim için gidip 10 yıllık pasaport aldım. Her sene aynı muhabbet

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Attığım konuyu incele hocam 😂

Ben 36 yaşındayım ve tahminimce bunlar benden küçük. Benim zamanımda internet yaygın değildi. Haliyle internet alışverişi de yoktu. Eğitim sisteminin kalitesizliği ve çevrenin etkisiyle ben de bu kafadaydım. Ama değişmeyen tek şey değişimdir. Üstelik günümüzde internet bir ihtiyaç haline gelmiş, hayat akışına direkt olarak etki etmişken bu kadar odun kalabilmek özel çaba gerektirir. Yani baktı ki mantıklı fikirler cehaletine baskın geliyor, kafayı duvara vura vura nöronları öldürmesi falan gerekiyor.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Ben 36 yaşındayım ve tahminimce bunlar benden küçük. Benim zamanımda internet yaygın değildi. Haliyle internet alışverişi de yoktu. Eğitim sisteminin kalitesizliği ve çevrenin etkisiyle ben de bu kafadaydım. Ama değişmeyen tek şey değişimdir. Üstelik günümüzde internet bir ihtiyaç haline gelmiş, hayat akışına direkt olarak etki etmişken bu kadar odun kalabilmek özel çaba gerektirir. Yani baktı ki mantıklı fikirler cehaletine baskın geliyor, kafayı duvara vura vura nöronları öldürmesi falan gerekiyor.
Onlara göre onlar cahil değil biziz hocam. Onlara göre biz yalancıyız, herkes çok iyi çok para kazanıyor asgari ücret kazanan para arttırıyor vs vs. Bunlara internet gerek desen eskiden internet mi vardı derler yani bir şey anlatamazsın ben bıktım bıraktım. Açıkcası elinde yurtdışına gitme imkanı bulunup Türkiyede kalan yok asker polis olmaya çalışanlara cahil gözüyle bakıyorum. Adam öcalanı çıkartıyor hala daha halepi fethettik yok bilmem ne yaptık. Cehalet çoğunluklu ülkede malesef demokrasi kalan % lik dilimi taciz ediyor 😂 yapacak bir şey yok bindik bi otobüse gidiyoruz umarım rampa vs çıkmaz

Top Bottom