Arama sonuçları: *

1. ~~Kamuran

Öneri 35-40K arası gaming laptop önerisi

ısınması-performansı nasıl kaç derecelerde oluyor ve fan sesi nasıl ? 1721131666 Niye Nitro 16 soğutması mı iyi ?
  2. ~~Kamuran

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-a15-fa507nv-lp023-ryzen-7-7735hs-16gb-512gb-ssd-8gb-rtx4060-15-6-dos-p-728632284?boutiqueId=61&merchantId=126144 Hocam bu linktekine ne dersiniz? Ayrıca laptoplarda AMD mi İntel mi daha iyidir?
  3. ~~Kamuran

İşte kendi suçu görmüyor Acerin suçu olarak görüyor başka marka pc istiyor
  4. ~~Kamuran

Stand kullanıyordu ama pc diyodu ki: ben beklerim sen yat gel hesabı arkada oyun sürekli açık kalıyodu kendi hatası zaten
  5. ~~Kamuran

Hocam benim arkadaşın acer predatoru vardı oyun oynarken sıcaklıktan anakartı yandı(3 gün önce) o yüzden acerden uzak durmak istiyorum 1721036723...
  6. ~~Kamuran

Bu fiyat bandında ısınması diğerlerine göre iyi laptop önerisi
  7. ~~Kamuran

rdr2 yi sevebilen varmi

Tercih meselesi. Cyberpunk 2077 satın aldım açık dünya + hikaye odaklı giderken 40 saat sonra baydı daha da sarmadı. Cyberpunk'ı bırakıp, 350+ saat oynadığım oyun RDR2 yeniden başladım ve son iki haftada 96 saat oynamışım :)
  8. ~~Kamuran

Preo MG21 alınır mı?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-preo-my-game-mg21-rainbow-isiklandirmali-mikrofonlu-gaming-fiyati,1076224150.html 300 TL mağazda satılıyor alınır mı ? Wireless modeli 400 TL
  9. ~~Kamuran

Bu sistemin ederi nedir?

Ne kadara satabilirim ve nereden kolayca satarım? 2 yıl oldu alınalı
  10. ~~Kamuran

hdd sağlığı nasıl acaba?

Aynen öyle, inanılır gibi değil. Benim HDD'yi 5 kat tokatlamış .d İyi günlerde kullanın
  11. ~~Kamuran

hdd sağlığı nasıl acaba?

HD Sentinel programını tam bir şekilde atar mısınız? Örneğin benim attığım gibi
  12. ~~Kamuran

hdd sağlığı nasıl acaba?

Mükemmel. Sonuçlar çok kusursuz. 2015'ten bu yana kullandığına emin miyiz?
  13. ~~Kamuran

Elden Ring ve Sekiro Alınır mı?

Elden Ring'e çok ısınamadım, 5 saat falan oynayıp bıraktım. Yavaş bir mekaniği vardı. Sekiro bak alınır, çok sarmıştı. Hızlı ve reflex oyunu sana kalmış
  14. ~~Kamuran

Ambalajı açılmış RAM iade edilir mi?

Daha önce MSI B450 Gaming Plus anakart almıştım, hepsiburada üzerinden. Kutusunu falan açıp bakmıştım kasaya çok küçük geleceği için iade etmek istediğimde etmiştim. Garip bir durum
  15. ~~Kamuran

Bilmiyorum bir kaç dakika önce aradılar ve kutunun o koruyucu bantları vs açıldığı için orjinal olmaz artık dedi. Yani tepinmedim ki ben bunun üstünde, taktım PC'ye test etmiştim ve çıkardım koydum kutusuna.
  16. ~~Kamuran

Tebilon sitesi üzerinden satın aldığım Corsair Vengance RGB RT 2x16 RAMleri kutusunu açıp sistemime takıp test etmiştim. Ama zaten şu anlık 16 GB yetiyor ve DDR5 sisteme geçmeyi düşünüyorum, iade etmek istedim. Ambalajı açıldığı için orjinalliğinin gittiğini ve iade alamayacaklarını arayarak...
  17. ~~Kamuran

RTX 2070S Sistemde Cyberpunk 2077 Crash Sorunu

Evet oyunum orjinal, steam üzerinden satın aldım. @freygasm
  18. ~~Kamuran

RTX 2070S Sistemde Cyberpunk 2077 Crash Sorunu

Oyun beklenmedik şekilde çöküyor. RT - DLSS kapatıyorum yine aynı şekilde. Grafikleri düşürdüm, 80 90 fps alıyorum hâlâ çöküyor. https://disk.yandex.com.tr/d/gYKtbZkQ1lznIA @Emmree Hocam bu tarz dump dosya analizini yapabilir miydin?
  19. ~~Kamuran

Çözüldü✓ amd r5 3600 nası bi soğutucu almam gerek

T6 ultra kullanıyorum ve işlemciyi sabit 4.20 ghz de ayarlı bir şekilde max 57 derece gördüm.
  20. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Ne yanımda ne yakınımda kimseciklerde yok, bu gidişle kasayı kucaklayıp götürecem kykya kadar şehire
Top Bottom