~~Kamuran 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1,983 Dahası Reaksiyon skoru 1,205 İsim ~~Kamuran 19 Mart 2023 #1 Oyun beklenmedik şekilde çöküyor. RT - DLSS kapatıyorum yine aynı şekilde. Grafikleri düşürdüm, 80 90 fps alıyorum hâlâ çöküyor. Yeni klasör (2).rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr @Emmree Hocam bu tarz dump dosya analizini yapabilir miydin?
Oyun beklenmedik şekilde çöküyor. RT - DLSS kapatıyorum yine aynı şekilde. Grafikleri düşürdüm, 80 90 fps alıyorum hâlâ çöküyor. Yeni klasör (2).rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr @Emmree Hocam bu tarz dump dosya analizini yapabilir miydin?
freygasm 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 8,228 19 Mart 2023 #2 ~~Kamuran yazmış: Oyun beklenmedik şekilde çöküyor. RT - DLSS kapatıyorum yine aynı şekilde. Grafikleri düşürdüm, 80 90 fps alıyorum hâlâ çöküyor. Yeni klasör (2).rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr @Emmree Hocam bu tarz dump dosya analizini yapabilir miydin? Devamı için tıklayın... Oyun orijinal mi?
~~Kamuran yazmış: Oyun beklenmedik şekilde çöküyor. RT - DLSS kapatıyorum yine aynı şekilde. Grafikleri düşürdüm, 80 90 fps alıyorum hâlâ çöküyor. Yeni klasör (2).rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr @Emmree Hocam bu tarz dump dosya analizini yapabilir miydin? Devamı için tıklayın... Oyun orijinal mi?
~~Kamuran 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1,983 Dahası Reaksiyon skoru 1,205 İsim ~~Kamuran 19 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Evet oyunum orjinal, steam üzerinden satın aldım. @freygasm