Arama sonuçları: *

1. Bol Tereyağlı İskender

Monitör siyah ekranda kalıyor.

Merhabalar size garip gelebilir ancak geçen sene depremden dolayı monitörümün üçte biri darbe almış. Biz de tadilatlardan dolayı 1 sene evi kurmadık. Bilgisayarı kurarken darbeyi aldığını fark ettim ve fotoğraftaki gibi bir ekranla karşılaştım. Biraz üzüldüm açıkçası çünkü garantisi bitti ama...
  2. Bol Tereyağlı İskender

Garantisi bitti. Bunu ne yapabilirim

Garantisi bitti. Büyük ihtimalle depremde ya da depremden sonra eşyalar toplanırken oldu 10 ay sonra daha yeni kontrol etme fırsatım oldu, onarılma ihtimali var mı ortalama servis ücreti çok tutar mı
  3. Bol Tereyağlı İskender

Yardım Ekranda küçük siyah nokta

Merhaba daha önce de görüp lekedir diye sallamadığım bu olayı çözmek istedim monitörü kapatıp telefonun feneriyle bakıyorum hiçbir leke vesaire yok açıyorum resimdeki gibi bir şey geliyor daha önce cmd vardı sol üstte onu kapatmayı başarmıştım ama bu cmd gibi değil ne açılıyor ne kapanıyor...
  4. Bol Tereyağlı İskender

Yardım Gamepower Monitör sorunsalı

Başlıkta gördüğünüz gibi sorun belli, oyuna girince ekran gidiyor Monitör modeli : Gamepower Intense X60 aldığımdan beri bu sorun var. Onarım yapıldı diyorlar 1 ay sonra tekrar başlıyor 6 aydır sorunum devam ediyor. Ses gelmeye devam ediyor klavye çalışıyor ama ekran yok. Bu 20. falan konu...
  5. Bol Tereyağlı İskender

Öneri 4500₺ 2K Monitör önerisi

Bilgisayarımda açtığım konulara bakarak görebileceğiniz bir sorun var idi, Sorunun neyden kaynaklı olabileceklerinin sayısını 3'e indirdim. x Ekran Kartı girişleri x Monitör x Kablo (Monitörden çıkan dp kablosu hdmi var ama tv için) Bugün yeni display port kablosu aldım kaliteli...
  6. Bol Tereyağlı İskender

Yardım İncehesap Rezilliği!

Kasım ayında yeni bilgisayarım için incehesap.com üzerinden aldığım Gamepower intense x60 monitörüm üzerinden firmanın ve teknik desteğinin rezilliğini anlatıyorum: Kasım ayında monitörü aldım gayet güzel bir paketlemeyle geldi, 3070li yeni bilgisayarım için kullandığım monitörde sürekli ekran...
Top Bottom