Arama sonuçları: *

1. Layhton

Yardım Bu bellek değerleri normal mi?

Arkaplanda windows 24H2 (onarım sürümü) update i ve ekipmanlarımın driverları çalışıyor fakat değerler bu şekilde. Bana normal değil gibi geldi sizce durum nedir? Ayrıca NPU ne oluyor?
  2. Layhton

Yardım Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra donuyor

Hp victus laptobum açıldıktan bir süre sonra donuyor. Oyun oynarken discorda geçtim ve laptop bir anda dondu, ardından hiç bir işlem yapamadım ve mecburen güç tuşunu basarak kapamak zorunda kaldım. Bu durum 3 kez yaşandı ve her kapatıp açtıktan 2-3 bilemedim 5 dk sonra pc bir anda donup kalıyor...
  3. Layhton

Yardım Laptop işlemci çok ısınıyor (100 derece!!!)

Ne yapmam lazım peki öneriniz nedir?
  4. Layhton

Yardım Laptop işlemci çok ısınıyor (100 derece!!!)

hp victus laptobumda işlemcim gereksiz bir şekilde 100 derecelere kadar çıkıyor. Fanları 5800rpm(max) e aldığım zaman bile 85 dereceye anca düşüyor. Durum hiç normal gözükmüyor, konuyla alakalı bir konu buldum fakat fps e etki eder mi bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. LAPTOP KONU
  5. Layhton

Çözüldü✓ Windows 11 pro Nihai performans yardımı

hemen atıyorum pardon 1737546048 Cmd'yi yönetici olarak açtıktan sonra powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 komutunu yaz. Ardından fotoğrafta gösterdiğim, sende çıkacak olan kodu kopyala: powercfg -setactive KODUNU BURAYA YAPIŞTIR (Örnek) powercfg -setactive...
  6. Layhton

tmmdır şimdi başka bir konuda çözümü buldum teşekkür ettim ilgin ve yardımın için
  7. Layhton

1737545458 hal dengeli var
  8. Layhton

laptobuma format atıp win 11 pro ya geçtim ve güç seçeneklerini değişmek istedim ama sadece dengeli profili mevcut. forumda gördüğüm bir yolu izledim fakat çözülmedi ne yapmalıyım? KOD: powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 VE powercfg/s f15d20ed-d49b-4048-9be3-ae3e6d877163
  9. Layhton

Yardım Monitöre görüntü gelmiyor

Monitör 2k 180hz 1milyar renge sahip, bu dönüştürücü tam performans verirmi 1737447048 O zaman sistemden falan bi ayar mı yapmam lazım? Çünkü hiç bir şekilde görüntü alamadım. Belki dedim monitörden görüntü yuvasını değişmem lazımdır onuda yaptım ama yine gelmedi
  10. Layhton

Tupe-c den görüntü aktarımı var mı bilmiyorum ya, varsa nasıl aktifleştirileceğinide bilmiyorum açıkcası 1737442043 https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-16-s0024nt-7z590ea.html Laptop bu
  11. Layhton

Merhaba iyi forumlar herkese. Paugge markasının bir ucu DisplayPort bir ucu type-c olan bir kablosunu aldım fakat type-c kısmını laptobuma ve DP kısmını monitörüme bağladıktan sonra monitörüme görüntü gelmedi. Kablo mu bozuk ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
  12. Layhton

Üniversiteye gitmek için araba

Daewoo tico al ve sadece arabayla kampüse git. Gerisini akışına bırak
  13. Layhton

Rtx 4060 olan laptop önerisi

https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-16-s0024nt-7z590ea.html Ben de bu var bir yıldır kullanıyorum gayet memnunum
  14. Layhton

Güç seçeneği hangi ayarda olmalı

Laptobuma format atıp windows 11 pro ya geçtim. İnternetten yapılması gereken ayarlara bakarken pc hocasının bir videousunu gördüm ve orda bahsettiği üzere güç seçeneğini dengeli yapmamızı tavsiye ediyordu. Bunun üzerine Güç seçeneğini performansa aldım ve bahsettiği gibi, bilgisayarım arkada...
  15. Layhton

Windows 11 pro en iyi performans ayarları hakkında yardım!

Windows 10 pro olan hp victus laptobuma windows 11 pro yükledim fakat çok garip hissettiriyor ve ayarları hakkında bilgim yok. En performanslı ayarları arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Rust-pubg ve arasıra hikayeli oyunlar oynuyorum.
  16. Layhton

Monitörüm 180 hz ama en fazla 60 hz oluyor

Hangi kablo ile bağlıyorsun cihazları?
  17. Layhton

İkinci el mouse hakkında

İkinci el rival 650 almayı düşünüyorum ve temiz bir ürün buldum. Ürünün dış kasasında hiç bir problem yok, satıcı herhangi bir sorunu olmadığını içimin rahat olabileceğini söyledi fakat daha önce böyle ikinci el teknolojik ürün almadım ve almamayı planlıyordum fakat mâlum ekonomi… satıcıdan...
  18. Layhton

Msi mag 256F aldım pişman olur muyum?

Hocam yt de videosuda var da bende anlatmaya çalışayım. Forumun en üstünde ki zımbırtıya basıyosun ordan seçili ürünlere gelip ürününü buluyosun sonra adımları takip edersen kolayca yaparsın diye düşünüyorum
  19. Layhton

Monitörü kaldırmışlar ya
  20. Layhton

Var var, forumun en üstünden reklam şeysi var zaten tıkla yap
Top Bottom