Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Steam bakiyesini gerçeğe dönüştürcem ama nasıl

Beyler 1600 bakiyem var da bunu item alıp ByNoGame'de falan satarak yaparsam arada 300₺'den fazla eriyor. Aklıma başka bir fikir gelmedi yani nasıl yapabilirim millete %10 indirimle oyun falan mı atayım napayım edit: Valla Spider Man zart zurt öyle pahalı oyun isteyen varsa %10-15 uyguna...
  2. Mustafa Zahid

Steam profilini adam etmelik öneriler lazım

https://steamcommunity.com/id/mustyonder/ 40 seviye yaptım sırf 1 tane daha vitrin ekleyebilmek için. En çok oynadığım oyunlara göre veya havalı bir şey falan yapmak istiyorum. Puanım yeterince var her profil temasını falan da alabilirim öneri sunarsanız sevinirim. İsmi falan kendi adımı koymak...
  3. Mustafa Zahid

Spotify istatistikleriniz nasıl?

Şu siteden bakabilirsiniz dostlar, konuyu meraktan dolayı açtım. Bakalım top 5 sanatçıları arasında Lvbel C5 çıkan olacak mı 🤔 https://www.statsforspotify.com/ Bende böyle: Arabada şarkı dinliyoruz diye club tarzı çok var laf etmeyin. Spotify profilimi merak eden olursa...
  4. Mustafa Zahid

CS:GO itemlerinin bu kadar pahalanma sebebi (BUG DÜZELDİ)

10.07.2023 Bu konu belki daha önce açılmıştır biraz baktım da bulamadım, varsa da kusura bakmayın. Oradan alıntı falan yapmadan bu konuyu yazıyorum. Öncelikle bu fiyatlar ortalama olarak salı gününden beridir falan baya uçmuş şekilde. Şöyle göstereyim: gibi gibi böyle oyundaki tüm...
  5. Mustafa Zahid

Editimi Ne Yönde Geliştirebilirim?

Ortalama olarak böyle derleme klipli oyun montajları falan yapıyorum da videoda eksik gördüğünüz veya fazladan gördüğünüz bir yer var mı? Ek olarak kapak fotoğrafından bahsederseniz orayı çok da sorgulamayın ona pek de özen göstermiyorum. Paint 3D'den 10 dakikada falan yapıyorum. Önceliğim...
  6. Mustafa Zahid

En Çok Dinlediğiniz Şarkı

İstiyorsanız şu an en severek dinlediğinizi veya YT Music, Spotify'in yıllık verilerindeki en fazla dinlenen şarkıyı atabilirsiniz. Benim: Nakarat kısmı çok hoşuma gittiğinden dinliyorum.
  7. Mustafa Zahid

İnternete Ne Oluyor?

Yayın yasağı getireceğiz diye herhalde yanında internet yasağı da geldi (!) anlamadım gitti. WhatsApp, Instagram her şey gitti ama şu an Instagram hariç her şey yerinde. Instagram hala gidik durumda. Sizde de öyle mi?
  8. Mustafa Zahid

Eski Fragmovie montajıma göre çağ atlamış gibi hissediyorum.

Bilmiyorum sizce nasıl ama ben eski montajlarıma göre baya farklı şeyler kattığımı ve daha iyi bir hale getirdiğimi düşünüyorum.
  9. Mustafa Zahid

Önceki Fragmovie Videoma Göre Nasıl?

Eski fragmovie videom: https://forum.donanimarsivi.com/konu/ilk-kez-yaptigim-fragmovie-nasil-olmus.569109/ Amacım aşırı efekt olmadan (sade), akıcı bir şey yapmak ve yaptım gibi de görünüyor. İlerde yapacaklarımı da bu tarzda yaparım diye düşünüyorum. Ek olarak videoyu dün gece montajladığım...
  10. Mustafa Zahid

İlk Kez Yaptığım Fragmovie Nasıl Olmuş?

Şunu demeden geçmeyeyim, video kaydı aslında 60FPS + RSMB vardı ancak saçma bir nedenle 25FPS + RSMB çıktı almak zorunda kaldım. O yüzden akıcılık pek olmayabilir. Ek olarakta montajı After Effects ile değil, Premiere Pro ile yaptım. O yüzden aşırı efektli bir şey beklemeyin.
  11. Mustafa Zahid

iPhone ile Android telefonlar hakkında düşünceniz?

Beyler sadece merak ettiğim bir soru ve konu açma kısmında ona uygun başlık yok diye buraya açıyorum. Tartışalım, şimdi soracağım soru şu: iPhone 11'in 7.500₺, iPhone 12 Mini'nin 8.000₺ olduğu dönemlerde bile o fiyatlarda olmasına rağmen hala Android mi tercih ederdiniz veya ettirdiniz yoksa...
Top Bottom