Arama sonuçları: *

1. O

Toptan 20k lık vozol satış için yer

valla bu da doğru 1731530258 kimse de yardım için cevap vermiyo kimse mi bilmiyo :D
  2. O

Doğrudur ben aradığımı söylüyorum sağol yine düşündüğün için
  3. O

bakıp alırım zaten onda sıkıntı yok
  4. O

Selam arkadaşlar ben bu işi toptan yapmak istiyorum bana ucuz tedarikçi lazım İstanbul içi şuana kadar aldığım en düşük teklif 400 sizin bildiğiniz daha uyguna veren yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim
  5. O

Elektronik sigara alcam yardımcı olur musunuz ?

teşekkür ederim kardeşim sağol 1723212700 sağol baktım iyi gözüküyorlar 1723212740 dediğin gibi daha mantıklı ama puf ta artık sarmıyo bakalım denerim en kötü bırakırız 1723212785 biliyorum biliyorum nargile falan da aynı şekil nargileden kurtulmak için almak istiyorum aslında
  6. O

puf istemiyorum normal likiti doldurulan güzel bi elektronik
  7. O

Selamlar illaki elektronik sigara kullananlar vardır almayı düşünüyorum ortalama fiyatlı ve kaliteli bir ürün önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  8. O

Öneri Rampage CRACK 2 Wireless 2.4G+ Bluetooth sadece bluetooth ile mi çalışıyor

Selam beyler beyazı siyahı fark etmiyo bu kulaklık sadece bluetooth ile mi kullanılıyor yoksa kasama takmak için bi adaptör geliyo mu biliyomusunuz yardımcı olursanız sevinirim birde ses kalitesi nasıl normalde artics 5 kullanıyodum ama wirelles bi kulaklık istiyorum
  9. O

köpek sahiplenme ve ortalama giderler

maşallah doğru söylüyorsunuz ailem okey olsa tüm yük bende olmasa sıkıntı olmaz ama dediğiniz gibi evdeki hesap çarşıya uymaz bu seferde o can'a yazık olur daha iyi bir zamanda inşallah sahiplenebilirim 1703453930 doğru söylüyorsunuz 1703453957 doğru her şey planlandığı gibi gitmeyebilir
  10. O

köpek sahiplenme ve ortalama giderler

merhabalar arkadaşlar hayvanları çok seviyorum özellikle köpekleri ve köpek sahiplenmek istiyorum küçük bir köpek ortalama giderler ne olur aylık acaba hayvanı olan biri söyleyebilir mi en azından bir fikrim olsun giderleri kafamda ona göre ayarlarım
  11. O

Bu Paket Alınır Mı ?

başlangıç için iyi bir paket alınabilir en azından seni tatmin eder ama ondan sonra açıkçası protein tozunu protein ocean dan tavsiye etmem f/p olarak bu markalar arası kingsize iyidir birazdaha f/p olarak grizzone de iyi kreatin bakımından marka fark etmiyor çünkü aminoasit olarak aynı hepsi...
  12. O

futbola tekrar dönme şansım var mı

kanka iyi bir süper amatör takım varsa onun seçmesine gideceğim ya o yüzden soruyorum 1702174490 :d 1702174570 kral yaşın geçmiş dediğin süper amatörde 30-35 yaş arası sigara nargile içen insanlar oynayabiliyor saçma bi yorum süper lige çıkıcam demiyorum zaten :D
  13. O

futbola tekrar dönme şansım var mı

Selam beyler bundan 4 yıl önceye kadar başakşehirde alt yapıdaydım ve düzenli oynuyodum o zaman ama korona falan bırakmak zorunda kalmıştım şimdi tekrar başlamak istiyorum sizce süper amatör de şansım olur mu denemeli miyim acaba ve istanbul takımı olarak süper amatör hangi takımı önerirsiniz...
  14. O

Öneri b450m s2h işlemci desteği

güncelleme için video linki atma şansınız var mı acaba
  15. O

sağol kanka yani sıvı soğutucu şart değil diyosun drop yemiyim sıcaktan yeter zaten benim r5 2600 de bazen sıcaklıktan sıkınıtı olabiliyo
  16. O

teşekkür ettim 120mm sıvı soğutucu ucuz öneriniz var mı peki lazım olucak gibi 1694984155 teşekkür ettim 120mm sıvı soğutucu ucuz öneriniz var mı peki lazım olucak gibi
  17. O

sağol 1694982811 sağolun peki 5600 destekler mi
  18. O

arkadaşlar bu anakart ryzen 5500 yada 5500x destekler mi acaba bende şuan r5 2600 var yükseltmek istiyorum da
  19. O

Yardım CS 2 NEDEN BANA DÜŞMÜYOR

birine göndersin diye yazmıyor burdaki kimse zaten sadece merak ettiğimiz için ve bilen var mı diye 1694263222 hiç mi gelmiycek ben sistemin mantığını çözemedim gelmiycekse ne saçma iş 3k saat var
  20. O

Yardım CS 2 NEDEN BANA DÜŞMÜYOR

seçkinim var şuan rankım da açık ama düşmedi bilmiyorum
Top Bottom