Neler Yeni

Elektronik sigara alcam yardımcı olur musunuz ?

Starlex

80+ Silver

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Hocam eğer zevk içinse puf öneririm. Çünkü elektronik kullanması çok meşakkatli ve bütçe isteyen bir şey. Likitine ayrı, coiline ayrı para vermeniz gerekiyor. Aldığınız likit kaliteli olmalı, tabii ki kalitesi arttıkça fiyatı da artıyor.

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
Arkadaşların dediği gibi zararı var diyorlar , fakat ille de kullanıcam diyosan SMOK markası uzun süredir bu işi yapan , cihazları güvenli markadır.
Tercih edebilirsin 3 tane cihazını kullandım bir sorun yaşamadım.

Dahası  
Bu markaya bakabilirsiniz hocam
teşekkür ederim kardeşim sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşların dediği gibi zararı var diyorlar , fakat ille de kullanıcam diyosan SMOK markası uzun süredir bu işi yapan , cihazları güvenli markadır.
Tercih edebilirsin 3 tane cihazını kullandım bir sorun yaşamadım.
sağol baktım iyi gözüküyorlar

Hocam eğer zevk içinse puf öneririm. Çünkü elektronik kullanması çok meşakkatli ve bütçe isteyen bir şey. Likitine ayrı, coiline ayrı para vermeniz gerekiyor. Aldığınız likit kaliteli olmalı, tabii ki kalitesi arttıkça fiyatı da artıyor.
dediğin gibi daha mantıklı ama puf ta artık sarmıyo bakalım denerim en kötü bırakırız

bence icmeyın hocam akcgıre su felan toplatıyor maalesef onermıyecegım
biliyorum biliyorum nargile falan da aynı şekil nargileden kurtulmak için almak istiyorum aslında

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
BehzatÇ
teşekkür ederim kardeşim sağol

sağol baktım iyi gözüküyorlar

dediğin gibi daha mantıklı ama puf ta artık sarmıyo bakalım denerim en kötü bırakırız

biliyorum biliyorum nargile falan da aynı şekil nargileden kurtulmak için almak istiyorum aslında
İnan nargile bunlardan daha az zararlı bende zamanında konu açmıştım bir iki arkadaş alma falan dedi biraz araştırınca sigara daha sağlıklı geldi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Selamlar illaki elektronik sigara kullananlar vardır almayı düşünüyorum ortalama fiyatlı ve kaliteli bir ürün önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
koko prime,smok nord 4, giriş seviyesinde iş görür

Top Bottom