Merhabalar hayatım boyunca sanal üzerinden alışveriş dahi yapmamış yatırımlarımı hep fiziki yapmış bir insan olarak ilk defa borsaya girmeye yatırım fonu...
Merhabalar kardeşime bir telefon almak istiyoruz bu fiyat aralığına öyle çok yüksek donanıma bir telefon beklentimiz yok ama fiyat performans ikinci el...
Bilecik jandarma eğitim alay Komutanlığı bedelli askerlik yapacağım akıllı telefon serbest mi bazı kaynaklarda kameralı ve akıllı telefonların serbest...
Merhabalar R36s oyun konsolum var fakat bir süre kullandıktan sonra logo gelip açılmamaya başladı YouTube’da araştırdığımda yeni sd kartla yapıla falan...
Merhabalar Bunun için konu açılır mı bilmiyorum ama hugolanın bir videosunda galiba TikTok videoları izleme gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum video sonunda...
Yani fiziki altın yatırımı yapmak daha mantıklı geliyor bana yaşadığın yeri bilmiyorum o yüzden sanal üzerinden alman ile fiziki alman arasında ne kadar...
Daha 17 yaşındasın ben o yaşlarda birden bire boy atmaya başlamıştım 20-22 yaşına kadar az veya çok boyun hala uzamaya devam edecektir ki boyun 170 diyorsun...