Arama sonuçları: *

1. C

Yeni başlamış birine yatırım fon tavsiyesi

Merhabalar hayatım boyunca sanal üzerinden alışveriş dahi yapmamış yatırımlarımı hep fiziki yapmış bir insan olarak ilk defa borsaya girmeye yatırım fonu almaya karar verdim 10.000 TL para ile başlamak istiyorum para altı ay boyunca kalacak aşağıda paylaştığım ekran görüntüsünde bu şekilde...
  2. C

6000/8000TL fiyat aralığında telefon önerisi

Merhabalar kardeşime bir telefon almak istiyoruz bu fiyat aralığına öyle çok yüksek donanıma bir telefon beklentimiz yok ama fiyat performans ikinci el olmayan telefon önerilerinizi bekliyoruz. :)
  3. C

Bedelli askerlik telefon serbest mi

Bilecik jandarma eğitim alay Komutanlığı bedelli askerlik yapacağım akıllı telefon serbest mi bazı kaynaklarda kameralı ve akıllı telefonların serbest olduğunu fakat koğuş dışında ve serbest zaman dışında kullanmanın yasak olduğu belirtilirken bazı kaynaklarda tamamen götürülmesinin yasak olduğu...
  4. C

R36s oyun konsolu açılmama sorunu

Merhabalar R36s oyun konsolum var fakat bir süre kullandıktan sonra logo gelip açılmamaya başladı YouTube’da araştırdığımda yeni sd kartla yapıla falan biliyormuş ama onu yapabilecek ne bilgisayarım var ne sabrım bunun için sd kartlar hazır satılıyor mu satılıyorsa nerede yardımcı olur musunuz
  5. C

Hugola video sonundaki şarkıyı bulma

Merhabalar Bunun için konu açılır mı bilmiyorum ama hugolanın bir videosunda galiba TikTok videoları izleme gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum video sonunda yabancı bir şarkının beatini kullanarak bir şarkı söylüyordu slow tarzda bir şarkı o videoyu veya o şarkıyı bilen var mı videoyu kanal...
  6. C

Öneri Gümüş yatırımı mantıklı mı

Yani fiziki altın yatırımı yapmak daha mantıklı geliyor bana yaşadığın yeri bilmiyorum o yüzden sanal üzerinden alman ile fiziki alman arasında ne kadar fark oluyor senin açından bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde antepde azımsanmıcak farklar var aldığın harçlıkları bu şekilde değerlendirmen...
  7. C

Boy uzatma ameliyatının sonuclari neler

Daha 17 yaşındasın ben o yaşlarda birden bire boy atmaya başlamıştım 20-22 yaşına kadar az veya çok boyun hala uzamaya devam edecektir ki boyun 170 diyorsun gayet normal bir boy diyebiliriz kilonuda 75 civarları çok yağlı olmayan bi fiziğe sahipsen kötü durmuyacağına eminim ve aman diyim...
  8. C

Tanıdık biri ile ilk buluşma öneri.

Merhaba arkadaşlar buluşacağım bayan eskiden tanıdığım bir kişiydi fakat babalar iş arkadaşı zamanla samimiyet arttığı için aileler birbirine gidip gelmeye başladı Instagram’dan herkes birbirine ekledi ben de o sırada eklemiştim fakat aile dostumuz olduğu için hiç o şekilde bir eylemim olmadı...
  9. C

Smok ıpx80 nasıl satarım

Ama ürünü kullandım sorun olmaz mı
  10. C

Smok ıpx80 nasıl satarım

merhabalar 3 gün önce Smok ıpx80 ürünü satın aldım sigarayı bıraktığım için kullanmıyorum sadece birkere likit doldurdum ürün sıfır yani bunu nasıl satarım bilgisi olan var mı elimde faturada mevcut gaziantepde yaşıyorum elden vereceğim
  11. C

E sigara ve site önerisi

Merhabalar DL (nargile) içim bir e-sigara almayı düşünüyorum duman performansı ve uzun süre kullanımı benim için önemli bütçe ise 2500 likit ile birlikte max 3000 tl bu tür hangi modeli önerirsiniz ve hangi site güvenilir şimdiden teşekkürler.
  12. C

Elektronik sigara öneri ve alınacak yer

Merhaba dostlar e sigara kullanıyor musunuz? Önerdiğiniz bir e sigara var mı ve nereden alabilirim bilgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
  13. C

8500 TL Telefon Önerisi

Merhabalar çok yükek bir limit değil biliyorum ama max 8500 tl lik bir telefon önerir misiniz ben general mobile era50 veya redmi 13ü mantıklı gördüm önerilere açığım tabi ki
  14. C

Küçüklük dizim Batman tahmin

İşte bu 🥹 senin için belki çok normal bir şey olabilir ama benim için gerçekten çok önemli yardımcı olduğun için çok çok sağol ne kadar teşekkür etsem azdır 🙏
  15. C

Küçüklük dizim Batman tahmin

Merhabalar arkadaşlar 2006 doğumluyum çok küçük yaştayken TV’de bir Batman animasyon dizisi izliyordum dizinin detaylarını hatırlamıyorum fakat saatlerce kitlenip izledigimi hatırlıyorum ve en hatırladığım bölümlerden biri ise bruce wayne’nin bir arkadaşı bir makine tasarlıyor bu makine kullanan...
  16. C

Kablosuz kulaklık kulaklık önerisi

Merhabalar fiyatı 1000 TL’yi aşmayan şeffaf mod özelliği olan mikrofonu idare edecek ses kalitesi iyi olan bir kablosuz kulaklık önerisinde bulunur musunuz.
  17. C

Pc müzik nasıl indirilir

bu siteyi attı arkdaşın biri gayet kullanışlı sanada öneririm https://mp3-daddy.com
  18. C

Pc müzik nasıl indirilir

Merhabalar ilk defa pc aldım flash bellek müzik yüklemek isitiyorum müzikleri nereden indirebilirim bilgisi olan paylaşır ise çok memnun olurum.
  19. C

Yaşamak için mantıklı bir sebep?

🙂
  20. C

Yaşamak için mantıklı bir sebep?

Tam tersi çok istiyorlar ben istemiyorum tartışmamız da bu yüzden zaten
Geri