Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Çözüldü✓ 6500XT'den kurtulmak istiyorum

Hocam kartı sana satsın arkadaş 3. bir kartın olsun doktoru sen olursun :D
  2. Beşiktaşlı Reyna

Aynı marka model set önerisi

Tek bir programla bütün ekipmanları kontrol etmek istiyorum. Kasayıda ona göre dizdim, bir kaç program kullanmak istemediğim için böyle bir şey düşündüm. Attığım rog serisi nasıldır ? 1738914756 hotswap türüne merakım yok ayrıca
  3. Beşiktaşlı Reyna

Hocam aynı marka model olsun istiyorum
  4. Beşiktaşlı Reyna

Ayrıca facebook sayfalarında ekran kartı satılan gruplar var. Ekran kartını oradan satıp oradan alırsan daha ucuza denk gelir
  5. Beşiktaşlı Reyna

Ryzen 5 5500 serisi işlemci zaten bir tık düşük ama bu ekran kartıyla seni idare eder. Fakat anakartını değiştirmeni öneririm. Ama önceliğin ekran kartı olsun. Ekran kartını değiştirdikten sonra yavaş yavaş upgrade edebilirsin.
  6. Beşiktaşlı Reyna

Teşekkürler :)
  7. Beşiktaşlı Reyna

Tamam hocam teşekkür ederim. Son attığınız klavyeyide aklıma kazıdım
  8. Beşiktaşlı Reyna

6500-7500 arası. Kendim sattım daha yeni hangi şehirde oturuyosun ?
  9. Beşiktaşlı Reyna

Elindekini sat yada takasta 6700xt al satabilirsen de 6700xt al
  10. Beşiktaşlı Reyna

Teşekkür ederim hocam benim aklımda bir set var sizce bunlar nasıldır ? ASUS ROG Delta White ASUS ROG HARPE ACE AIM LAB ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX
  11. Beşiktaşlı Reyna

Tek bir programla bütün ekipmanları kontrol etmek istiyorum kısaca. Sistem topluyorum şuan nzxt kasa, sıvı soğutma, fanlar olucak tek bir programla renkler ve fanları kontrol edebilicem. Ekipmanlarda da aynı şeyi istiyorum o yüzden aynı olursa benim için daha iyi olur 1738909862 Kulaklıktan...
  12. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar beyaz renk Klavye kulaklık mouse hepsi içinde olsun ama aynı marka model olsun size zahmet
  13. Beşiktaşlı Reyna

Asrock 7800xt'den Powercolor 7800xt yükseltmeye değer mi?

3 fanlıya geçeceksen değer 2 fanlıya geçeceksen değmez
  14. Beşiktaşlı Reyna

Yeni toplayacağım sisteme öneri/tavsiye

Bu anakarta baktım fakat kasayı değiştirmem gerek o yüzden maalesef vazgeçtim hocam. Bide yukarıda arkadaşın yazdığı gibi seçtiğim anakart işlemciye fazlaymış. İleride işlemci upgrade etmek istersem anakart değiştirmeme gerek kalmaz. Bide bu seçenek eklendi :D
  15. Beşiktaşlı Reyna

Askerlik için hangi telefon tercih edilmeli?

Kitap götürürsen komutanlar seni sever :D Kitap okuyan askeri seviyolar nedense
  16. Beşiktaşlı Reyna

Önerdiğiniz m2'de dram mevcut mu? Monitör de beyaz olsun istedim ve baktım bu var + olarakta 360hz 2k olması cezbetti.
  17. Beşiktaşlı Reyna

Bilmiyordum fazla olduğunu ama bu benim için artı olarak geçer ilerde upgrade etmek istersem anakartla uğraşmam Teşekkürler m2 öneri için aklıma yazdım
  18. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar merhaba sistemi sattım yeni sistem toplicam. Full beyaz sistem yapmayı düşünüyorum. Ekle veya çıkart bunu al dediğiniz var mı ? Kasa ve soğutma nzxt seçtim sebebi tek uygulamadan tüm fanları ve soğutma fanlarını kontrol edebiliyorum. Bu tarz kasa ve soğutma önerisinde...
Top Bottom