Neler Yeni

Çözüldü✓ 6500XT'den kurtulmak istiyorum

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Volkan
alınmaz zaten bende elden çıkarsam almamki daha sonra rtx3070-4070-5070 falan alırım kafam rahat olur.
ben 2 sene önce aldım bir sövüyorum bir sövüyorum kafayı yedirtti bana 4 e yada 3 almışım sanırım kazık yiyerek daha iyi ikinci el kart alınırdı o zaman o paraya :D işte acele ettim o sıra birde bu karta asus dual evo 2060 tan düşmek gibi bir salaklık yapmıştım yükeltcem diye 2 sene garantili 2060 ı sattım eşek gibi sonra bütçe çıkmadı 2060 parasını da yedim 6500xt ye düştüm sonra bu kartı da 2 ye zor bela sattım zarar üstüne zarar ettirdim kendime durduk yere

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,710
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Rdr2 den bahsediyoruz değil mi?
evet rdr2 den bahsediyorum. Hatta cyberpunk2077 de mod kurunca oyun acı çekiyordu ama yinede 3-4 defada acı çekerek bitirdim.
1738911476299.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 2 sene önce aldım bir sövüyorum bir sövüyorum kafayı yedirtti bana 4 e yada 3 almışım sanırım kazık yiyerek daha iyi ikinci el kart alınırdı o zaman o paraya :D işte acele ettim o sıra birde bu karta asus dual evo 2060 tan düşmek gibi bir salaklık yapmıştım yükeltcem diye 2 sene garantili 2060 ı sattım eşek gibi sonra bütçe çıkmadı 2060 parasını da yedim 6500xt ye düştüm sonra bu kartı da 2 ye zor bela sattım zarar üstüne zarar ettirdim kendime durduk yere
bende gt710 vardı idareten o sırada daha mining piyasası olduğundan 2. eldede 0 dada kart yoktu ondan bunu almıştım bi şekil idare ediyor beni.

goygoy.x

80+
evet rdr2 den bahsediyorum. Hatta cyberpunk2077 de mod kurunca oyun acı çekiyordu ama yinede 3-4 defada acı çekerek bitirdim.
Alıntıyı görüntüle

bende gt710 vardı idareten o sırada daha mining piyasası olduğundan 2. eldede 0 dada kart yoktu ondan bunu almıştım bi şekil idare ediyor beni.
Sanırım fsr açmadan denemişim rdr'yi. Neyse zaten kart almadan hikayeli oyunlara girişmeyi düşünmüyorum yakın zamanda. Oynamışken düzgün oynayayım diye.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Samet Kapucuoğlu
Rdr2 den bahsediyoruz değil mi?

6700XT için maksimum kaç vermeliyim piyasa ederi nedir sizce
6500-7500 arası. Kendim sattım daha yeni hangi şehirde oturuyosun ?

goygoy.x

80+

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Samet Kapucuoğlu
Tekirdağ'dayım

Peki 6700XT işlemcim ve anakartımla düzgün çalışacakmıdır? Sonrasında değişmem gereken parça olur mu?
Ryzen 5 5500 serisi işlemci zaten bir tık düşük ama bu ekran kartıyla seni idare eder. Fakat anakartını değiştirmeni öneririm. Ama önceliğin ekran kartı olsun. Ekran kartını değiştirdikten sonra yavaş yavaş upgrade edebilirsin.

goygoy.x

80+
Ryzen 5 5500 serisi işlemci zaten bir tık düşük ama bu ekran kartıyla seni idare eder. Fakat anakartını değiştirmeni öneririm. Ama önceliğin ekran kartı olsun. Ekran kartını değiştirdikten sonra yavaş yavaş upgrade edebilirsin.
Tamamdır teşekkür ederim.

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yunuseren
hocam bende 2 tane var bu karttan evet kronik rahatsızlığı var ama doğru sürümde kullandığınızda inanılmaz bir f/p canavrı çıkıyor ortaya özellikle e spor dediğimiz oyun türlerinde bende satıyorum artık yeni pc topladığım için ama ben çok severek kulandım

şuanda wattman çözüldü ama kartın performansı Hikayeli oyunlara yetmiyor.
online oyun oynuyorsan sıkıntı yok kart okey.
ya ben god of war da 120 fps normal ayarlarda oynadım r5 3600 ile çok abartıyorsunuz beyler tamamen ekran kartı sürümüne bağlı hatalar bunlar bu ekran kartının doktoru olacak birinin alması lazım uygun fiyata çözülüyor çünkü

Brayden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
tayyip aydın
Online'dan usandığım bir dönemdeyim. TLOU 30-40 fps ile bitirdim. Rdr bitirmeye sabrım yetmedi. Kurtulmak istiyorum.

İslemci de PCİe 3 diye biliyorum. B550 al demenizin sebebi PCİe ise eğer, öyle bir senaryoda işlemci de yükseltmem gerekir.
işlemciyi fark edemedim doğru söylüyorsunuz siz en iyisi kartı değiştirin

goygoy.x

80+
hocam bende 2 tane var bu karttan evet kronik rahatsızlığı var ama doğru sürümde kullandığınızda inanılmaz bir f/p canavrı çıkıyor ortaya özellikle e spor dediğimiz oyun türlerinde bende satıyorum artık yeni pc topladığım için ama ben çok severek kulandım

ya ben god of war da 120 fps normal ayarlarda oynadım r5 3600 ile çok abartıyorsunuz beyler tamamen ekran kartı sürümüne bağlı hatalar bunlar bu ekran kartının doktoru olacak birinin alması lazım uygun fiyata çözülüyor çünkü
Bu kadar çok övdüğüne göre benim kartı sana satabilir miyim dostum? :)

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yunuseren
Bu kadar çok övdüğüne göre benim kartı sana satabilir miyim dostum? :)
2 tane var zaten elimde msı ve gıgabyte olarak rx7700 e geçtim artık daha fazla ürüne ihtiyacım yok :D elimdeki pc parçalarını da satınca rahatlıycam

Top Bottom