Çözüldü✓ 6500XT'den kurtulmak istiyorum

Zamanında bu hazır sistemler yapılırken alınırken bu kart b550 olmayan anakart ile kullanılmaz alınılmaz diye bas bas bağırıldı ama kimse dinlemedi. Yine sistemleri yaptılar yine stoklar bitti.
Eksik araştırma kurbanıyım...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zamanında o karttan Wattman yemekten deliye döndüm performans desen zaten vasattı ikiye bölecektim az kalsın.

taş çatlasın 2 2500 oda zor onu alacağıma rx 580 8gb alırım
Temiz 580 bulabilsem alacaktım o dönem ama bulamadım

bence bütcen az ise anakartı satıp b550 bir anakart al en az fiyat ile bu işten kurtulursun sonra kasayı satıp 4060lı bir hazır sistem alırsın paranı topladıktan sonra

nvidia geçmek istesem ne önerirsiniz

6500 muadili veya 6600 muadili. Bütçem çok olmadığı için zorluyorum.
2900'e veya 2700'e alan olacağını sanmam , sıfır 4.500'e var , bence 2'ye satarsan memnun ol kanka.

Ben zamanında o karttan Wattman yemekten deliye döndüm performans desen zaten vasattı ikiye bölecektim az kalsın.
şuanda wattman çözüldü ama kartın performansı Hikayeli oyunlara yetmiyor.
online oyun oynuyorsan sıkıntı yok kart okey.

Online'dan usandığım bir dönemdeyim. TLOU 30-40 fps ile bitirdim. Rdr bitirmeye sabrım yetmedi. Kurtulmak istiyorum.

bence bütcen az ise anakartı satıp b550 bir anakart al en az fiyat ile bu işten kurtulursun sonra kasayı satıp 4060lı bir hazır sistem alırsın paranı topladıktan sonra
İslemci de PCİe 3 diye biliyorum. B550 al demenizin sebebi PCİe ise eğer, öyle bir senaryoda işlemci de yükseltmem gerekir.

Anladım ama bir daha hayatta almam o kartı rx 6700 ile memnunum ben

Online'dan usandığım bir dönemdeyim. TLOU 30-40 fps ile bitirdim. Rdr bitirmeye sabrım yetmedi. Kurtulmak istiyorum.

İslemci de PCİe 3 diye biliyorum. B550 al demenizin sebebi PCİe ise eğer, öyle bir senaryoda işlemci de yükseltmem gerekir.
Rdrde aslında daha iyi tlou ya göre çünkü optimizasyon çok daha iyi fsr2 balanced ile çok rahat 60+ bitirmiştim. ki benim sistemimde pcı-e 3.0
şuanda değiştirmememin yegane sebebi motora para biriktiriyor olmam. Yoksa 50 defa değiştirmiştim değiştirseydim yol yordam gösterirdim.

Elindekini sat yada takasta 6700xt al satabilirsen de 6700xt al

Anladım ama bir daha hayatta almam o kartı rx 6700 ile memnunum ben
alınmaz zaten bende elden çıkarsam almamki daha sonra rtx3070-4070-5070 falan alırım kafam rahat olur.

Rdrde aslında daha iyi tlou ya göre çünkü optimizasyon çok daha iyi fsr2 balanced ile çok rahat 60+ bitirmiştim. ki benim sistemimde pcı-e 3.0
şuanda değiştirmememin yegane sebebi motora para biriktiriyor olmam. Yoksa 50 defa değiştirmiştim değiştirseydim yol yordam gösterirdim.
Rdr2 den bahsediyoruz değil mi?

Elindekini sat yada takasta 6700xt al satabilirsen de 6700xt al
6700XT için maksimum kaç vermeliyim piyasa ederi nedir sizce

Geri