Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Asrock 7800xt'den Powercolor 7800xt yükseltmeye değer mi?

3 fanlıya geçeceksen değer 2 fanlıya geçeceksen değmez
  2. Beşiktaşlı Reyna

Yeni toplayacağım sisteme öneri/tavsiye

Bu anakarta baktım fakat kasayı değiştirmem gerek o yüzden maalesef vazgeçtim hocam. Bide yukarıda arkadaşın yazdığı gibi seçtiğim anakart işlemciye fazlaymış. İleride işlemci upgrade etmek istersem anakart değiştirmeme gerek kalmaz. Bide bu seçenek eklendi :D
  3. Beşiktaşlı Reyna

Askerlik için hangi telefon tercih edilmeli?

Kitap götürürsen komutanlar seni sever :D Kitap okuyan askeri seviyolar nedense
  4. Beşiktaşlı Reyna

Önerdiğiniz m2'de dram mevcut mu? Monitör de beyaz olsun istedim ve baktım bu var + olarakta 360hz 2k olması cezbetti.
  5. Beşiktaşlı Reyna

Bilmiyordum fazla olduğunu ama bu benim için artı olarak geçer ilerde upgrade etmek istersem anakartla uğraşmam Teşekkürler m2 öneri için aklıma yazdım
  6. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar merhaba sistemi sattım yeni sistem toplicam. Full beyaz sistem yapmayı düşünüyorum. Ekle veya çıkart bunu al dediğiniz var mı ? Kasa ve soğutma nzxt seçtim sebebi tek uygulamadan tüm fanları ve soğutma fanlarını kontrol edebiliyorum. Bu tarz kasa ve soğutma önerisinde...
  7. Beşiktaşlı Reyna

Ddr4 den ddr5 e geçmelimiyim

Hocam imzadaki sistem zaten eski bir sistem. İmkanın varsa parça parça veya toplu şekilde satıp dd5 sisteme geçebilirsin. Oyun yapma konusunda işlemcin ve ekran kartın önemli rol oynar
  8. Beşiktaşlı Reyna

Çözüldü✓ ASUS TUF 5080 OC mi yoksa PALIT GAMEROCK 5080 mi ?

Valorant ve god of war ragnarök oynuyosan kaç fps alıyosun ?
  9. Beşiktaşlı Reyna

Adamın 7900xtx için bahsediyorum knkam
  10. Beşiktaşlı Reyna

RTX 5070 ekran kartı ne zaman satışa çıkacak ?

Kesinlikle. Rx 7900xtx veya yeni çıkacak 9000 serisinden bi sistem dizip senelerce arkama bakmicam
  11. Beşiktaşlı Reyna

RTX 5070 ekran kartı ne zaman satışa çıkacak ?

4070 super varsa 5000 serisine geçmeye gerek yok bence. İşlemci falan yükseltebilirsin
  12. Beşiktaşlı Reyna

Elindeki kart 2 sene önce çıkmış ve neredeyse 5080'nin saf gücüyle aynı. Yapay zekada 5080 tabii ki geçer ama bana saf güç önemli. Yapay zeka oynayacak olsam Chat GPT'ye soru sorardım :D (!) 9000 Serisini bekliyorum duruma göre bende yeni sistemi 7900xtx Nitro ile dizicem
  13. Beşiktaşlı Reyna

Yorumları az çok okudum da bence 9k farka değmez.
  14. Beşiktaşlı Reyna

Yurtiçi kargom bugün gelir mi?

Heyecan güzel şey. Şimdilik bir şey yoksa öğlene kadar bekle. Öğlen şubeye gelirse dağıtıma çıkma ihtimali var. Eğer bekleyemezsen gidip kendin alabilirsin.
  15. Beşiktaşlı Reyna

6900 XT için PSU değiştirmeye gerek var mı ?

700w yeter sorunsuz
  16. Beşiktaşlı Reyna

🔥İndirim Harley Davidson Bot Feci İndirim (ateş emojisiz ateş indirim)

İndirim ne zamana kadar sürecek acaba
  17. Beşiktaşlı Reyna

İptv önerisi f/p donmayan

Ben türkçe olmayanları izlemiyorum :/ Ama tabii ki farklı dil ve farklı seçenekler olsa daha iyi olurdu. WP desteğe yazsanız belki size geri dönüş sağlayabilirdi.
  18. Beşiktaşlı Reyna

Çözüldü✓ Sistem Resetleme sorunu

Arkadaşlar sorun çözüldü PSU değiştirdim, 850W psu taktım sorun çözüldü
Top Bottom