Neler Yeni

Yurtiçi kargom bugün gelir mi?

ZenG_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda
Arkadaşlar tebilondan hazır sistem sipariş etmiştim ve dün kargoya verilmiş. Perşembe saat 19:41te taşınmaya başlanmış. İstanbuldan Konyaya. Aradan 12 saatten fazla geçmiş. Hala taşıma durumunda gösteriyor. Acaba sistem daha güncellenmedi mi? Bugün kargo dağıtıma çıkabilir mi? Ben kargo şubesine ulaştığını düşünüyorum.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,582
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Heyecan güzeldir. Hayırlı olsun.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,855
İsim
Eren Yeager
Kimse bilemez ki üstad bunu heyecanınızdan açtığınızı biliyorum konuyu ama bekleyip görmekten başka şansınız yok
Gelir diyende haksız çıkabilir gelmez diyende çıkabilir
Yurtiçi kargoyu arayıp sorabilirsiniz ya da tahmini teslimat tarihine göre ayak uydurabilirsiniz genelde tahmini doğru çıkıyor

ZenG_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse bilemez ki üstad bunu heyecanınızdan açtığınızı biliyorum konuyu ama bekleyip görmekten başka şansınız yok
Gelir diyende haksız çıkabilir gelmez diyende çıkabilir
Yurtiçi kargoyu arayıp sorabilirsiniz ya da tahmini teslimat tarihine göre ayak uydurabilirsiniz genelde tahmini doğru çıkıyor
Hocam benim merakım sistemin ne zaman güncellendiği
Mesaj otomatik birleştirildi:

Heyecan güzeldir. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
yurtiçi kargo her sabah güncelliyor . şubeye ulaşsa güncelleme yapılırdı . öğlene kadar güncelleme olmazsa gelmez zaten.
çünkü sabah ve öğlen şubeden teslim alıp öyle dağıtıma çıkıyor.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,855
İsim
Eren Yeager

Teşekkür ederim
Hocam o biraz şubelerin nasıl çalıştığıyla da ilgili
Ben kargom teslim edildikten 7 saat sonra mesai sürelerinin sonuna doğru hem dağıtıma çıktı hemde teslim edildi mesajını aynı anda aldığımı biliyorum
Bunu da kimse bilemez ama şimdiden hayırlı olsun diyelim

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Samet Kapucuoğlu
Heyecan güzel şey. Şimdilik bir şey yoksa öğlene kadar bekle. Öğlen şubeye gelirse dağıtıma çıkma ihtimali var. Eğer bekleyemezsen gidip kendin alabilirsin.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router

Teşekkür ederim
Transfer merkezlerinden geçerken güncellenir. Bazende okutmadan çat diye şubende dağıtıma çıkmışta görebilirsin.
Ayrıca bölgenin dağıtım organizasyonuna istaneden de geliş durumları değişebilir.
Sabah transfere iner öğlen şubeye gelir ama dağıtmaz mesela. Şubeden alırsın. Ya da transferde kalır bir gün sonra şubeye gelir.

Yani bu sorunun cevabı kesinlikle burası değil müşteri hizmetleri bile sadece kayıtlara göre öngörü verir ve derki zaten ortalama 48 saat en geç teslim süresi takip numaranızda yazar der.

İstanbul Pendik'ten Konya'ya çıkan kargo ertesi gün de teslim olabiliyor 2. günde de teslim olabiliyor. Bir çok kez kargo gönderdim.

ZenG_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda
Transfer merkezlerinden geçerken güncellenir. Bazende okutmadan çat diye şubende dağıtıma çıkmışta görebilirsin.
Ayrıca bölgenin dağıtım organizasyonuna istaneden de geliş durumları değişebilir.
Sabah transfere iner öğlen şubeye gelir ama dağıtmaz mesela. Şubeden alırsın. Ya da transferde kalır bir gün sonra şubeye gelir.

Yani bu sorunun cevabı kesinlikle burası değil müşteri hizmetleri bile sadece kayıtlara göre öngörü verir ve derki zaten ortalama 48 saat en geç teslim süresi takip numaranızda yazar der.

İstanbul Pendik'ten Konya'ya çıkan kargo ertesi gün de teslim olabiliyor 2. günde de teslim olabiliyor. Bir çok kez kargo gönderdim.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
ismail sağlam
Ben hazır sistem aldığımda kargo şubesinden teslim almaya gittim kasanın benim olduğunu bilmiyorlardı gözümün önünde vura fırlata içeri aldılar tavsiyem gidin orda açın bakın kırık eksik var mı diye

Top Bottom