Neler Yeni

Bugün kargom gelir mi ?

Logithx

80+ Bronze
Kargoyu takip edemiyormusun kargo hareketlerine baksana en son nerde saat kaçta işlem yapılmış ona göre bir izlenim edinebilirsin yarin reami tatil olarak geçiyor kargo firmaları belkide çalışmayacak..

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre Kaplan
Kargo bulunduğum yere daha yeni geldi müşteri hizmetlerini arıyorum normal bir insan çıkmıyor sizce dağıtım yaparlar mı

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Samet Kapucuoğlu
Dağıtıma çıkmaz artık. Gidip şubeden al pazartesi gününe kadar bekleyemem diyorsan. Hangi semttesin Antalya da

Kadir_1987

80+ Silver
Kargo bulunduğum yere daha yeni geldi müşteri hizmetlerini arıyorum normal bir insan çıkmıyor sizce dağıtım yaparlar mı
Ürünümün aciliyeti var.
Gelip alıcam paketimi dersiniz.
Paket dağıtıma çıkmadıysa gelip alabilirsiniz derler zaten ki işlerine de gelir :)
Paket dağıtıma çıktı derlerse de akşam 7-8'e kadar vaktiniz var muhakkak bugün gelir.
Çünkü gün içinde teslim edilmeyecek ürünü teslim aracına vermiyorlar.
Bazen teslim aracın da olup ertesi güne kalan paketler olabiliyor fakat onlar istisna.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Ürünümün aciliyeti var.
Gelip alıcam paketimi dersiniz.
Paket dağıtıma çıkmadıysa gelip alabilirsiniz derler zaten ki işlerine de gelir :)
Paket dağıtıma çıktı derlerse de akşam 7-8'e kadar vaktiniz var muhakkak bugün gelir.
Çünkü gün içinde teslim edilmeyecek ürünü teslim aracına vermiyorlar.
Bazen teslim aracın da olup ertesi güne kalan paketler olabiliyor fakat onlar istisna.
Bugün yarım gün olduğu için akşam 7-8'e kadar vakti olmaz.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sanırım bu bahsettiğinizi 3 kere yazdım fakat anlatmıyorum ne yazık ki :)
Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye'de yaşayanların %40'ı okuduğunu anlamıyormuş. Çoğu da bu forumda toplanmış. O yüzden şaşırmıyorum.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum olurda gelirse başlığa geldi yaz olurda gelmezse gelmedi God Dammit yaz girip girip bakmaktan gına geldi.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye'de yaşayanların %40'ı okuduğunu anlamıyormuş. Çoğu da bu forumda toplanmış. O yüzden şaşırmıyorum.
Yapılan bir araştırmaya göre de senin gibi çocuklar oturdukları yerden millete sallıyormuş. Benim yakınımdaki kargocular şubeye geldi araç boşaltılıyor birazdan şubeyi de kapatacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,713
Üyeler
166,605
Son üye
egealitektassak
Top Bottom