Bugün kargom gelir mi ?

Kargoyu takip edemiyormusun kargo hareketlerine baksana en son nerde saat kaçta işlem yapılmış ona göre bir izlenim edinebilirsin yarin reami tatil olarak geçiyor kargo firmaları belkide çalışmayacak..

Kargo bulunduğum yere daha yeni geldi müşteri hizmetlerini arıyorum normal bir insan çıkmıyor sizce dağıtım yaparlar mı

Dağıtıma çıkmaz artık. Gidip şubeden al pazartesi gününe kadar bekleyemem diyorsan. Hangi semttesin Antalya da

Kargo bulunduğum yere daha yeni geldi müşteri hizmetlerini arıyorum normal bir insan çıkmıyor sizce dağıtım yaparlar mı
Ürünümün aciliyeti var.
Gelip alıcam paketimi dersiniz.
Paket dağıtıma çıkmadıysa gelip alabilirsiniz derler zaten ki işlerine de gelir :)
Paket dağıtıma çıktı derlerse de akşam 7-8'e kadar vaktiniz var muhakkak bugün gelir.
Çünkü gün içinde teslim edilmeyecek ürünü teslim aracına vermiyorlar.
Bazen teslim aracın da olup ertesi güne kalan paketler olabiliyor fakat onlar istisna.

Ürünümün aciliyeti var.
Gelip alıcam paketimi dersiniz.
Paket dağıtıma çıkmadıysa gelip alabilirsiniz derler zaten ki işlerine de gelir :)
Paket dağıtıma çıktı derlerse de akşam 7-8'e kadar vaktiniz var muhakkak bugün gelir.
Çünkü gün içinde teslim edilmeyecek ürünü teslim aracına vermiyorlar.
Bazen teslim aracın da olup ertesi güne kalan paketler olabiliyor fakat onlar istisna.
Bugün yarım gün olduğu için akşam 7-8'e kadar vakti olmaz.

Bugünün yarım gün olduğunu nerden çıkardınız? Resmi tatil değil. Kargoların sitesinde de tatil diye bilgi yok.
Sanırım bu bahsettiğinizi 3 kere yazdım fakat anlatamıyorum ne yazık ki :)

Son düzenleme:
Sanırım bu bahsettiğinizi 3 kere yazdım fakat anlatmıyorum ne yazık ki :)
Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye'de yaşayanların %40'ı okuduğunu anlamıyormuş. Çoğu da bu forumda toplanmış. O yüzden şaşırmıyorum.

Dostum olurda gelirse başlığa geldi yaz olurda gelmezse gelmedi God Dammit yaz girip girip bakmaktan gına geldi.

Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye'de yaşayanların %40'ı okuduğunu anlamıyormuş. Çoğu da bu forumda toplanmış. O yüzden şaşırmıyorum.
Yapılan bir araştırmaya göre de senin gibi çocuklar oturdukları yerden millete sallıyormuş. Benim yakınımdaki kargocular şubeye geldi araç boşaltılıyor birazdan şubeyi de kapatacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,622
Üyeler
173,689
Son üye
markeseptic
Geri