Yapmazlar. Pazartesiyi bekle.Kargo bulunduğum yere daha yeni geldi müşteri hizmetlerini arıyorum normal bir insan çıkmıyor sizce dağıtım yaparlar mı
Ürünümün aciliyeti var.Kargo bulunduğum yere daha yeni geldi müşteri hizmetlerini arıyorum normal bir insan çıkmıyor sizce dağıtım yaparlar mı
Bugün yarım gün olduğu için akşam 7-8'e kadar vakti olmaz.Ürünümün aciliyeti var.
Gelip alıcam paketimi dersiniz.
Paket dağıtıma çıkmadıysa gelip alabilirsiniz derler zaten ki işlerine de gelir
Paket dağıtıma çıktı derlerse de akşam 7-8'e kadar vaktiniz var muhakkak bugün gelir.
Çünkü gün içinde teslim edilmeyecek ürünü teslim aracına vermiyorlar.
Bazen teslim aracın da olup ertesi güne kalan paketler olabiliyor fakat onlar istisna.
Bugünün yarım gün olduğunu nerden çıkardınız? Resmi tatil değil. Kargoların sitesinde de tatil diye bilgi yok.Bugün yarım gün olduğu için akşam 7-8'e kadar vakti olmaz.
Sanırım bu bahsettiğinizi 3 kere yazdım fakat anlatamıyorum ne yazık kiBugünün yarım gün olduğunu nerden çıkardınız? Resmi tatil değil. Kargoların sitesinde de tatil diye bilgi yok.
Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye'de yaşayanların %40'ı okuduğunu anlamıyormuş. Çoğu da bu forumda toplanmış. O yüzden şaşırmıyorum.Sanırım bu bahsettiğinizi 3 kere yazdım fakat anlatmıyorum ne yazık ki
Yapılan bir araştırmaya göre de senin gibi çocuklar oturdukları yerden millete sallıyormuş. Benim yakınımdaki kargocular şubeye geldi araç boşaltılıyor birazdan şubeyi de kapatacaklar.Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye'de yaşayanların %40'ı okuduğunu anlamıyormuş. Çoğu da bu forumda toplanmış. O yüzden şaşırmıyorum.