Bugün kargom gelir mi ?

ver adresini gelsin o zaman ne bu havalar ? 28 yaşına gelmişsin hala çocuk gibi davranıyorsun az olgunlaş 3 yaş tartışmasına cevap vermeyecek kadar olgunlaşmadıysan yaştan da bahsetme
Hayırdır sana ne oluyor her şeye Muhalefet oluyorsun iki kişi konuşuyor olayın içinde bile yoksun haksız bir insanı savunuyorsun
@BurakBrllr olgunca konuşuyor diğer arkadaş ailevi bir hakaret ediyor

Hayırdır sana ne oluyor her şeye Muhalefet oluyorsun iki kişi konuşuyor olayın içinde bile yoksun haksız bir insanı savunuyorsun
kimseyi savunmadım. sen bu olayın içinde var mısın bana laf ediyorsun ?

kimseyi savunmadım. sen bu olayın içinde var mısın bana laf ediyorsun ?
Tamam arkadaşlar bari siz tartışma konusuna girmeyin. Küfürsuz ve düzgün bir konuşma olsaydı bu dereceye gelmezdi zaten. Hak eden hak ettiğini buldu.
Konu sahibide çözdü sorununu zaten.

Yarın gelir.

Game garaj dan sistem aldım şuan taşıma durumunda gelebilir mi ki
vallahi bir şey diyimmi gelir diyenlerin hepsi yanlış söylüyor kargoda çalıştım keyfimize göre arkadaş hızlı çalışırsak geliyor yavaş çalışırsak gelmiyor :D kimse net bilgi veremez dağıtıma çıktıysada yani gelir %75

Konuyu artık yükseltmenize gerek yok, yarın tüm kargolar yılbaşı dolayısıyla tatil diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,388
Üyeler
185,091
Son üye
raivis
Geri