Neler Yeni

Bugün kargom gelir mi ?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yapılan bir araştırmaya göre de senin gibi çocuklar oturdukları yerden millete sallıyormuş. Benim yakınımdaki kargocular şubeye geldi araç boşaltılıyor birazdan şubeyi de kapatacaklar.
Karşında olan kişinin yaşını bilmeden çocuk deme. Araç boşaltma işi zaten gün içinde yapılan bir durum. Yurtiçi kargonun sitesine gir bak çalışma saatiyle alakalı bir değişiklik var mı diye ona göre konuş.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Karşında olan kişinin yaşını bilmeden çocuk deme. Araç boşaltma işi zaten gün içinde yapılan bir durum. Yurtiçi kargonun sitesine gir bak çalışma saatiyle alakalı bir değişiklik var mı diye ona göre konuş.
Kardeşim ben sana ne diyorum? Şubeyi birazdan kapatacaklar yani yarım gün çalışıyor bu şube başka şube ne yapar bilmiyorum ben gördüğümü söylüyorum. 23 yaşındayım bu forumda %90 18 yaş altı muhtemelen sen de öylesin.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kardeşim ben sana ne diyorum? Şubeyi birazdan kapatacaklar yani yarım gün çalışıyor bu şube başka şube ne yapar bilmiyorum ben gördüğümü söylüyorum. 23 yaşındayım bu forumda %90 18 yaş altı muhtemelen sen de öylesin.
KARDEŞİM 28 yaşındayım öncelikle genelleme yapmadan ve karşındakinin yaşını öğrenmeden önce düzgün hitap etmeyi öğren. Evinin yakınındaki 1 şubeye göre genelleme yapmamalısın. Kargo firmalarının sitesinde yarım gün diye bir açıklama yok.

OnurCiftci26

80+ Bronze
KARDEŞİM 28 yaşındayım öncelikle genelleme yapmadan ve karşındakinin yaşını öğrenmeden önce düzgün hitap etmeyi öğren. Evinin yakınındaki 1 şubeye göre genelleme yapmamalısın. Kargo firmalarının sitesinde yarım gün diye bir açıklama yok.
Tamam KARDEŞİM sensin devam et.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamam KARDEŞİM sensin devam et.
Neyse yaşına veriyorum bu ergen davranışlarını. Sana bir şey kanıtlama gibi durumum yok. Sen sokağındaki kargo şubesi ile genelleme yapmaya devam et.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Samet Kapucuoğlu

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aga tartışma yapmaya gerek yok. Konu sahibi zaten şuan kargoyu almaya gitmiş şubeye. Gerek yok kalp kırmayın uzatmayın.
Tartışma olur elbet ama küfür anlamını taşıyan bir kelime kullanamaz bana karşı. Neyse rapor edildi zaten.

şahin doğan

80+ Platinum
Lafını bil konuş. Karşımda olan selam veremezsin bana buradan klavye delikanlılığı yapma.
ver adresini gelsin o zaman ne bu havalar ? 28 yaşına gelmişsin hala çocuk gibi davranıyorsun az olgunlaş 3 yaş tartışmasına cevap vermeyecek kadar olgunlaşmadıysan yaştan da bahsetme

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ver adresini gelsin o zaman ne bu havalar ? 28 yaşına gelmişsin hala çocuk gibi davranıyorsun az olgunlaş 3 yaş tartışmasına cevap vermeyecek kadar olgunlaşmadıysan yaştan da bahsetme
Sana ne oluyor hocam? Ortada yanlış olan bir şey var. Tatil olmayan kargolar için tatil kelimesini kullanıp konu sahibini neden yanlış yönlendiriyor?
Merak etme burada çoluk çocuğa hava atacak halim yok.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Sana ne oluyor hocam? Ortada yanlış olan bir şey var. Tatil olmayan kargolar için tatil kelimesini kullanıp konu sahibini neden yanlış yönlendiriyor?
Merak etme burada çoluk çocuğa hava atacak halim yok.
Lan yanlış bir şey falan yok ötüp durma saat 14'te şubeye yeni gelen paket dağıtıma çıkmaz zaten. Tatil olsa da olmasa da pazartesi dağıtıma çıkar o.

Top Bottom