Neler Yeni

Yurtiçi kargom bugün gelir mi?

ZenG_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda
Ben hazır sistem aldığımda kargo şubesinden teslim almaya gittim kasanın benim olduğunu bilmiyorlardı gözümün önünde vura fırlata içeri aldılar tavsiyem gidin orda açın bakın kırık eksik var mı diye
yurtiçi kargo mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ömer faruk
ne boş beleş sorular ya bugün ya da yarın gelir altı üstü 1 gün var arada oturup bekleyemiyo musunuz bunun için konu açıyosunuz , sanki kargocu burdakiler de onlar getirecek

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,579
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
ne boş beleş sorular ya bugün ya da yarın gelir altı üstü 1 gün var arada oturup bekleyemiyo musunuz bunun için konu açıyosunuz , sanki kargocu burdakiler de onlar getirecek
Arkadaş heyecanlı. Hoşgörülü olmak lazım.

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar tebilondan hazır sistem sipariş etmiştim ve dün kargoya verilmiş. Perşembe saat 19:41te taşınmaya başlanmış. İstanbuldan Konyaya. Aradan 12 saatten fazla geçmiş. Hala taşıma durumunda gösteriyor. Acaba sistem daha güncellenmedi mi? Bugün kargo dağıtıma çıkabilir mi? Ben kargo şubesine ulaştığını düşünüyorum.
Bugün gelmesse bile cumartesi yurtiçi kargo 4 e kadar şubesi açık gidip kendin al yetişmezse.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Emre
Arkadaşlar tebilondan hazır sistem sipariş etmiştim ve dün kargoya verilmiş. Perşembe saat 19:41te taşınmaya başlanmış. İstanbuldan Konyaya. Aradan 12 saatten fazla geçmiş. Hala taşıma durumunda gösteriyor. Acaba sistem daha güncellenmedi mi? Bugün kargo dağıtıma çıkabilir mi? Ben kargo şubesine ulaştığını düşünüyorum.
Gelirmez.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
baba merhaba
İstanbul dan konya Sancak bana yurtiçi 1gunde getiriyor. Çok nadir 2 gün görüyor. Mesela Çarşamba öğleden sonra incehesaptan bı ürün aldım persembe öğlen elimdeydi.

ZenG_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda
tadı kaçtı artık bu kargo sorularının , ne zaman açsam ya temu ya tr içi kargom ne zaman gelir sorusu var ana sayfada beklemek bu kadar zor olmamalı zaten sistem tahmini gün veriyo
Bakmayabilirsiniz hocam konuya. Sizi zorla konuya cevap yazmanız için darlayan birisi yok. Yeni sistem aldığım için heyecanlıyım bu yüzdende sorma gereği duydum. Özellikle yurtiçi kargonun kaçta sistemi güncellediği hakkında bilgi almak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul dan konya Sancak bana yurtiçi 1gunde getiriyor. Çok nadir 2 gün görüyor. Mesela Çarşamba öğleden sonra incehesaptan bı ürün aldım persembe öğlen elimdeydi.
Teşekkür ederim bunu benimle paylaştığınız için. Benimde bu konuyu açma amacım sizin yaşadıklarınızı öğrenip ona göre hareket etmek.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
baba merhaba
Bakmayabilirsiniz hocam konuya. Sizi zorla konuya cevap yazmanız için darlayan birisi yok. Yeni sistem aldığım için heyecanlıyım bu yüzdende sorma gereği duydum. Özellikle yurtiçi kargonun kaçta sistemi güncellediği hakkında bilgi almak istedim.

Teşekkür ederim bunu benimle paylaştığınız için. Benimde bu konuyu açma amacım sizin yaşadıklarınızı öğrenip ona göre hareket etmek.
Benim tarafta Kosova şubesi iyi çalışıyor hocam sizin şube bilmiyorum ama kargo hareketlerini anlık SMS olarak alıyorum. Ara sırada ise dagitimla, teslim edildi SMS aynı anda aldığım da oluyor 😀

ZenG_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda
Benim tarafta Kosova şubesi iyi çalışıyor hocam sizin şube bilmiyorum ama kargo hareketlerini anlık SMS olarak alıyorum. Ara sırada ise dagitimla, teslim edildi SMS aynı anda aldığım da oluyor 😀
Hocam tebilondan alınca bana hiç sms mail dahi gelmedi kargo takip numarasını kendim arayıp sordum öyle verdiler o yüzden pek sms geleceğini sanmıyorum dağıtımdayken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ömer faruk

kargo şubesini arayıp sorarsan öğrenirsin zaten burada bi saat laf kalabalığına gerek yok

Top Bottom