Bakalım ilerleyen saatlerde göreceğiz umarım verirler.Kargo cikislari 4-5.30 arasi oluyor genellikle firmalarda benim bildiğim su 4den knce verirseniz ayni gun kargo muhabbeti felan var ya
Dün mü kargolandı bugün mü?benimki kargolanmış 19:59 da almıştım bakalım ne zaman gelcek.
bugünDün mü kargolandı bugün mü?
kanka evde değilim ondan atamıyorum, anakartmı kasamı ikisinden birinden cıkan siyah vidalar var ben onlarla tutturdum, sende küçük vida varsa anakart süspansiyonu için konulan plastik kısımları vidadan geçir o şekilde sık, pul görevi görüp daha çok yer kaplayarak daha iyi saracak alanı@Keyfen kanka ekran kartı vidalarının fotoğrafı atar mısın benim vidalar hiçbir şekilde olmuyo bir bakayım aynı mı
siyah vida çıkmadı bu nası işkanka evde değilim ondan atamıyorum, anakartmı kasamı ikisinden birinden cıkan siyah vidalar var ben onlarla tutturdum, sende küçük vida varsa anakart süspansiyonu için konulan plastik kısımları vidadan geçir o şekilde sık, pul görevi görüp daha çok yer kaplayarak daha iyi saracak alanı
kanka çıkmıştır iyi bak, kasayı açınca direk bağlamışlar klipsle ordan aldım ben, hadi orda yok anakartın kutusundada var ordanda kullanabilirsin, çıkmama ihtimali yoksiyah vida çıkmadı bu nası
siyah vida çıkmadı bu nası iş
kanka hepsine baktım bulamadım valla yatay kullancam pcyi biraz daha bulamazamkanka çıkmıştır iyi bak, kasayı açınca direk bağlamışlar klipsle ordan aldım ben, hadi orda yok anakartın kutusundada var ordanda kullanabilirsin, çıkmama ihtimali yok
yav bi tane vida uydur o zaman hiç takım çantası felan yokmu ben hep yedeklerims ağda solda sende aynısını yap kanka, yatay güzel durmaz bu kasakanka hepsine baktım bulamadım valla yatay kullancam pcyi biraz daha bulamazam