Bosch advanced impact 18v - 80 modeli var bende. Ev için fazla bile. Ağır ve çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Ben hem darbeli delme hemde vidalama olarak...
Aynı kablosuz şarj standını aldım çok güzel çalışıyor hala 2 sene olmak üzere ama kablosunu değiştirdim. Onun dışında j7 prime için batarya almıştım o da...
hem işlemciyi yapıyor hemde ekran kartını ayrı ayrı özellikle tek çekirdekli işlemlerde çalışıyor gözlemlediğim kadarıyla ekran kartı dar boğaz yaşarsa...
Yeni laptoplarda özellikle gaming olanlarda performance gain seçeneği ile hem adaptörden hem bataryadan güç çekebiliyor adaptörün yetmediği durumda hız...
Laptop'ın gözünü seveyim ya elektrik kesilse bile batarya ups gibi davranıyor işin devam ediyor yada kaydetmen gerekiyorsa kaydet çık yapabiliyorsun :)
flat model aldım kabloyu halının ve kapının altından rahat geçirebilmek için ama sen kablo kanalı kullanacaksan yada duvar prizine çekeceksen slim alabilirsin.
Bu durumda Realtek wifi kartlarının hatalı üretim olduğu doğrulandı. Üstelik tüm dünyada bu problem varken markalar sadece ülkemizde destek çıkmıyor...