Neler Yeni

Net Kargo ile iş mi yapılır...

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bana göre en hızlı en güvenilir ve canlı kargom nerede hizmetiyle kargo şirketi Kolay Gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşin garip tarafı Turkcell de berbat kargo ile çalışıyor.
kolay gelsini amazon prime ile kullanmıştım çok güzeldi amazon mükemmel bir firma :peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp:

Zehli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Serkan Özcan
Net kargo cidden rezalet bir firma geçenlerde kar yağışının olduğu bi dönemde itopyadan sistem sipariş etmiştim sipariş kargoya verildi, ardından İstanbul'dan Adana'ya 1 gün içerisinde geldi. Adana'ya geldikten sonra 4 gün Adana içerisinde olmasına rağmen teslim etmediler. Neymiş "olumsuz hava koşullarından (kar yağışı) dolayı ürünlerde gecikme yaşanabiliyormuş hahahaa ulan burası Adana ne kar yağışıymış ben hayatımda hiç Adana'ya kar yağdığına tanık olmadım halbuki.

~KİNG~

80+ Bronze
ben o kadar alışveriş yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
YILDIRIM
Bende itopyadan mouse aldım perşembe günü kargoya verildi cuma günü dağıtıma çıktı diye mesaj geldi gün boyu bekle bekle yok gelmedi bugünde saat 13.30 da kargo teslim edilmiş olarak sistemlerinde gözüktü ama kargoyu teslim filan almadım müşteri hizmetlerini aradım mesai saatti dışıymış neyse dedim pazartesi ararım saat 6.30 gibi telefonum çaldı kargonuzu teslim etmeye geldim diye. Kapıya bastım adam yanlış adrese gitmiş tarif ettim öyle geldi teslim ettiler sağlam gelmiş ama değişik bir firma.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Öncelikle merhabalar.
Bu yazı; Net Kargo firmasının beni ne kadar zora soktuğunu, beni ve arkadaşımı nasıl mağdur ettiğini anlatan bir yazı olacak.Firma hakkında bilgisi olmayanlar okuyup bilgilenebilir ve itopyadan alışveriş yaparken bir kez daha dikkatli düşünürler.
Öncelikle 1 hafta önce itopyadan bir sistem satın aldım.Malum bunların kargo firması Net Kargo imiş.Daha önceden itopya ile alışverişlerimin çoğunda Ups kargo ile muhattap olmuş ve müşteri hizmeti konusunda çoğu kargodan daha iyi davrandığını belirtmek isterim.
Afyonun bir ilçesinde bulunmaktayım.Yaklaşık olarak 2 iş günü içerisinde İtopya ürünümü kargoya teslim etti.Kargo şubesinden gelen meseja göre kargomu teslim almışlar ve dağıtıma çıkınca tekrardan mesajla bilgi vereceklermiş. Malum İstanbuldan çıkmasından kaynaklı ürünüm yaklaşık 2. Gün Afyon Şubesine geldi(Pazartesi).Kargo dağıtımını Afyon şubesinden yaptıklarını ve her ilçenin bir veya birden fazla dağıtım günü olduğunu öğrendim.Aynı hafta Cuma günü(5.iş günü) Müşteri Hizmetleri ile görüşüp benim ilçeme sadece Pazartesi ve Perşembe dağıtım yaptıklarını öğrendim.Perşembe neden dağıtıma çıkmadığı muamma... Ben de sandım ki demek ki dağıtım için yeterli sayı yok Pazartesiye kaldı. Müşteri Hizmetleri ile dağıtım konusu hakkında bilgi alırken, hafta sonu evde bulunmayacağımı, Yani bu hafta sonu ürünümün yollanması gibi bir saçmalık yapıp yapmayacaklarını sordum.(Hafta sonu evde bulunmamamın sebebi sağlık çalışanı olarak nöbet usulü çalışmam.)Onlarda hafta sonu dağıtım yaptıklarını fakat ilçemin dağıtımı yapılmayacağını söylediler.
Bugün işyerinde beni arayıp saat 19:00 da dağıtıma geldiklerini konum atmamı söylediklerinde şok oldum.Arayabileceğim tek bir kişi olduğu için ondan yardım istedim.Kendiside başka bir arkadaşından ricada bulunarak kargomu teslim alması için rica etti ve kabul etmiş .O arkadaşın evi ile benim ev arasından 4 bina fark var komşuyuz yani. Evin konumunun nerede olduğu hakkında bir fikirleri yok. Adresi uzaktan zorla tarif edip arkadaşa haber verdirttim.Kargocu abimiz bana kargomun İki parça olduğunu ve ufak olanı taşımaya yardım edip edemeyeceğini sordu . Bende arkadaşımı yönlendirdim fakat arkadaşımın ağır bir kargo taşıyamayacağını söyledim. Bende bir öküzlük yapıp ufak kargoyu taşıyabilir mi diye rica ettim. 4. Kat asansörsüz daireden arkadaşımı(kız) aşşağıya yönlendirdim.Usta Ninja Kargocumuz sağolsun kızın, kargo teslim imzasını almış ve kutuları resmen dışarıya bırakmış kaçmış. Kızın zorla kocaman bilgisar kasası ve boş kutuların veya ekran kartının da olduğu kutuyu ?? 4. Kata taşıtmış.
Hayatımda bir çok kez rezil oldum fakat ilk defa yerin altına girdim bugün.Kaç sefer özür dilediğimi sayamadım bile.

Not 1: İş yerim ilçe dışı ve aracım olmadığı için işyerime sipariş veremiyorum.

Not 2: Net Kargonun, bulunduğum ilçede herhangi bir teslimat noktası bulunmamakta. Kargomu teslim almazsam iadeye gidecek yani.

Not 3: Bulunduğum ilçe çok ufak bir yer değil merkezi ilçelere çok uzak değil falan Afyona biraz uzak kalıyor.Yani en azından adamların bir teslimat noktası tarzı ortaklaşa başka kurye veya kargoyla kullandığı bir nokta yapılabilir.
hem kargonun hemde çalışanların suçu

badin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır
Öncelikle merhabalar.
Bu yazı; Net Kargo firmasının beni ne kadar zora soktuğunu, beni ve arkadaşımı nasıl mağdur ettiğini anlatan bir yazı olacak.Firma hakkında bilgisi olmayanlar okuyup bilgilenebilir ve itopyadan alışveriş yaparken bir kez daha dikkatli düşünürler.
Öncelikle 1 hafta önce itopyadan bir sistem satın aldım.Malum bunların kargo firması Net Kargo imiş.Daha önceden itopya ile alışverişlerimin çoğunda Ups kargo ile muhattap olmuş ve müşteri hizmeti konusunda çoğu kargodan daha iyi davrandığını belirtmek isterim.
Afyonun bir ilçesinde bulunmaktayım.Yaklaşık olarak 2 iş günü içerisinde İtopya ürünümü kargoya teslim etti.Kargo şubesinden gelen meseja göre kargomu teslim almışlar ve dağıtıma çıkınca tekrardan mesajla bilgi vereceklermiş. Malum İstanbuldan çıkmasından kaynaklı ürünüm yaklaşık 2. Gün Afyon Şubesine geldi(Pazartesi).Kargo dağıtımını Afyon şubesinden yaptıklarını ve her ilçenin bir veya birden fazla dağıtım günü olduğunu öğrendim.Aynı hafta Cuma günü(5.iş günü) Müşteri Hizmetleri ile görüşüp benim ilçeme sadece Pazartesi ve Perşembe dağıtım yaptıklarını öğrendim.Perşembe neden dağıtıma çıkmadığı muamma... Ben de sandım ki demek ki dağıtım için yeterli sayı yok Pazartesiye kaldı. Müşteri Hizmetleri ile dağıtım konusu hakkında bilgi alırken, hafta sonu evde bulunmayacağımı, Yani bu hafta sonu ürünümün yollanması gibi bir saçmalık yapıp yapmayacaklarını sordum.(Hafta sonu evde bulunmamamın sebebi sağlık çalışanı olarak nöbet usulü çalışmam.)Onlarda hafta sonu dağıtım yaptıklarını fakat ilçemin dağıtımı yapılmayacağını söylediler.
Bugün işyerinde beni arayıp saat 19:00 da dağıtıma geldiklerini konum atmamı söylediklerinde şok oldum.Arayabileceğim tek bir kişi olduğu için ondan yardım istedim.Kendiside başka bir arkadaşından ricada bulunarak kargomu teslim alması için rica etti ve kabul etmiş .O arkadaşın evi ile benim ev arasından 4 bina fark var komşuyuz yani. Evin konumunun nerede olduğu hakkında bir fikirleri yok. Adresi uzaktan zorla tarif edip arkadaşa haber verdirttim.Kargocu abimiz bana kargomun İki parça olduğunu ve ufak olanı taşımaya yardım edip edemeyeceğini sordu . Bende arkadaşımı yönlendirdim fakat arkadaşımın ağır bir kargo taşıyamayacağını söyledim. Bende bir öküzlük yapıp ufak kargoyu taşıyabilir mi diye rica ettim. 4. Kat asansörsüz daireden arkadaşımı(kız) aşşağıya yönlendirdim.Usta Ninja Kargocumuz sağolsun kızın, kargo teslim imzasını almış ve kutuları resmen dışarıya bırakmış kaçmış. Kızın zorla kocaman bilgisar kasası ve boş kutuların veya ekran kartının da olduğu kutuyu ?? 4. Kata taşıtmış.
Hayatımda bir çok kez rezil oldum fakat ilk defa yerin altına girdim bugün.Kaç sefer özür dilediğimi sayamadım bile.

Not 1: İş yerim ilçe dışı ve aracım olmadığı için işyerime sipariş veremiyorum.

Not 2: Net Kargonun, bulunduğum ilçede herhangi bir teslimat noktası bulunmamakta. Kargomu teslim almazsam iadeye gidecek yani.

Not 3: Bulunduğum ilçe çok ufak bir yer değil merkezi ilçelere çok uzak değil falan Afyona biraz uzak kalıyor.Yani en azından adamların bir teslimat noktası tarzı ortaklaşa başka kurye veya kargoyla kullandığı bir nokta yapılabilir.
Ben de afyon merkezde yaşıyorum iki hafta önce itopya siparişim için siteye mesaj olarak haftasonu il dışına çıkacağımı aynı gün içerisinde teslim etme şanslarını sordum ve aynı gün elime ulaştı. Afyonun hangi ilçesindesiniz?

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Hakan Keser
TEK KELİME " HAYIR ". Hayatımda yaşadığım en kötü kargo hizmeti deneyimiydi. Ne zamanında gelip gidiyor Ne adam akıllı cevap alabiliyirson. Tam anlamıyla berbat.

Vesselam

80+ Bronze
Ooo daha kuryenetle tanışmamızsınız demek ki, ilerde bir siparişiniz bu firmaya düşerse, kendi kendinize " ben kötü kargo firması görmemişim be" diye söylenecek hale gelebilirsiniz. 1 aydır 10 yıl yaşlandım saçlarımda aklar çıktı :D neyse geçmiş olsun diyelim, arkadaşınızın arkadaşı da anlayacaktır sizi muhakkak diye düşünüyorum, dert etmeyin.

krammer

80+ Bronze
Daha bir kere tek mecbur kaldım onlara ve 17 günde elime ulaştı wraith prism 😁 tamam kar yağdı ama o arada 3 4 tane kargo aldım sahibindende ve sattım hepsi geldi gitti ama bu 17 günde geldi ve büyük tırla geldiğini ara sokağa giremem gelip caddeden alın dedi. Ve beni arayıp konum istiyor bu şehire ilk kez geliyorum demişti 😂😂 hem kargo ücreti ödeyip hem de bunlara mecbur olmak çok kötü. Benim içinde ilk ve tek izlenim berbattı

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Ben de afyon merkezde yaşıyorum iki hafta önce itopya siparişim için siteye mesaj olarak haftasonu il dışına çıkacağımı aynı gün içerisinde teslim etme şanslarını sordum ve aynı gün elime ulaştı. Afyonun hangi ilçesindesiniz?
Dinar da oturup Başmakçı D.H. de çalışıyorum

dido22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Direnç Kavak
Türkiye de daha kötü bir kargo firması yok 1 kere çalıştım kendileriyle adını duymaya tenüzzül edemiyorum bu firmanın. Bu arada geçmiş olsun.

badin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır
Dinar da oturup Başmakçı D.H. de çalışıyorum
Sanırsam benim şansıma sorun çıkmamış ama kargoyu eve çıkarmama gibi bi huyları var anlaşılan ben de evde değildim ailem aldı aşağıya inebilir misiniz demişlerdi çok ilginç

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sanırsam benim şansıma sorun çıkmamış ama kargoyu eve çıkarmama gibi bi huyları var anlaşılan ben de evde değildim ailem aldı aşağıya inebilir misiniz demişlerdi çok ilginç
Eğer evinizde asansör yoksa kargocu veya kuryelerin yukarı çıkmamasında bir problem göremiyorum açıkçası.

Top Bottom