Tekrar belirtiyorum ailenin kartını ailenden habersiz ayarlarına ve içeriğini çok kurcalamamanı temenni ediyorum. Annene de durumu izah ederek herşeyi...
Sim blokesi olabilir onu da kontrol et onun dışında sorun yoksa bence buraya yazmaktan önce müşteri hizmetlerini aramakta fayda var.
( ANNENİN BİLGİSİ...
kredi kartı
internet alışverişine açık
skt bitmedi daha var
müşteri hizmetlerinden önce buraya bi danışayım dedim annemin kartı ondan dolayı bazen müşteri...
merhabalar 2 gündür garanti kartımla internetten alışveriş yapamıyorum 3d secure kısmında kodu girdikten sonra güvenlik kodu hatası diyor onay almıyor...
https://www.sinerji.gen.tr/pny-geforce-rtx-5070-oc-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti-p-55925?utm_campaign=akakce&v=1.6.1
hocam aralarında fiyat olarak...
Merhabalar sistem topluyorum monitör konusunda arada kaldım 1ms seçenekler cazip geliyo ama 0.3 ms monitörlerde var hiç kullanmadığım için bilmiyorum...
pttavmden daha önce bir kaç sipariş vermiştim hepsi sıkıntısızdı ama önemli olan pazaryeri değil satıcı. Farklı pazaryerlerinde de satış yapıyorsa aynı...
Selamlar daha önce hiç buradan sipariş vermedim xiaominin kendisi 1500tlye satıyor trendyolda arada 300tl fark var burdan alsam sorun olur mu güvenilir...