sehinsah isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Burası güvenilir mi bakar mısınız

Selamlar daha önce hiç buradan sipariş vermedim xiaominin kendisi 1500tlye satıyor trendyolda arada 300tl fark var burdan alsam sorun olur mu güvenilir midir satıcı vs. !!! Daha önceden de sordum cevap gelmedi diye ekran kartı kısmını seçtim daha aktif olduğundan kusura bakmayin
  2. S

Yardım Xiaomi powerbank cok uyguna satıcı güvenilir mi

Selamlar söyle bir powerbank buldum uygun geldi ama pttavmden daha önce hiçbirsey almadım güvenilir midir bu powerbank alınır mı yardımcı olur musunuz
  3. S

Gamepower veya Segotep Kasa ve PSU

eyvallah hocam sağolun
  4. S

45w powerbank önerisi arıyorum

selamlar 30-45w'lık bir powerbank almayı düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok powerbankler hakkında nası bir şey alabilirim hangi marka iyidir fiyatı yüksek olmayacak şekilde ben bu ikisini gördüm fiyatı da makul nasıldır iş görür mü...
  5. S

bu psu iyi midir hocam aklımda tutayım
  6. S

Akvaryum kasa + PSU için 6-7k civarı bi bütçem var 5070 ekran kartına göre PSU lazım
  7. S

Çok pahaliya kaçmayacak kaliteli bir marka tavsiyen var mı teşekkür ederim
  8. S

Selamlar kasa almayi düşünüyorum PSU ile birlikte fiyatı makul olan gamepower ve segotep var bunlardan hangisi daha iyidir
  9. S

Yardım 30K ya kadar yayın+oyun için ekran kartı önerir misiniz ?

https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-5070-12gb-shadow-2x-oc-gdrr7-192bit-dx12-gaming-ekran-karti-fiyati-79095/ hocam böyle bir şey de var peşin fiyata 3 taksit de veriyor mümkünse aradaki 4k fiyata fazla fazla değer shadow modelinin özelliklerini falan tam bilmiyorum 5070 diye attım...
Geri