sehinsah isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Acil bakar mısınız garanti kartımla 2 gündür internetten alışveriş yapamıyorum

sim blokesi tam nedir hocam birkaç farklı cihazdan telefon pc vs. denedim olmadı
  2. S

Yardım Acil bakar mısınız garanti kartımla 2 gündür internetten alışveriş yapamıyorum

kredi kartı internet alışverişine açık skt bitmedi daha var müşteri hizmetlerinden önce buraya bi danışayım dedim annemin kartı ondan dolayı bazen müşteri hizmetleriyle konuşurken sorun oluyo olmazsa mecbur aricam
  3. S

merhabalar 2 gündür garanti kartımla internetten alışveriş yapamıyorum 3d secure kısmında kodu girdikten sonra güvenlik kodu hatası diyor onay almıyor birçok sitede denedim acaba sitelerde mi bir sıkıntı var diye ama yok hiçbir yerde ödeme yapamıyorum önemli ihtiyaçlarım var yardımcı olur musunuz
  4. S

❌İndirim Bitti! LCW 2. ÜRÜN 1 TL NEREDEYSE HER ÜRÜNDE STOK VAR

http://lcw.com/bisiklet-yaka-baskili-penye-erkek-tisort-yesil-o-4595326 https://www.lcw.com/bisiklet-yaka-baskili-penye-erkek-tisort-beyaz-o-4596702 bu ikisi fena değil gibi gördüğümü eklerim buraya
  5. S

❌İndirim Bitti! LCW 2. ÜRÜN 1 TL NEREDEYSE HER ÜRÜNDE STOK VAR

güzel oversize tshirt bulan var mı
  6. S

25 Bin TL Bütceye Hangi Ekran Kartı Alınır

https://www.sinerji.gen.tr/pny-geforce-rtx-5070-oc-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti-p-55925?utm_campaign=akakce&v=1.6.1 hocam aralarında fiyat olarak 3-4 bin arası var pny'in soğutması vs. nasıl çok bilmiyorum ama eğer imkanın varsa 3-4 ekleyip bunu almak gibi bir seçeneğin de var...
  7. S

Yardım 1ms vs 0.3/0.5 ms aralarında fiyat farkında değer bir fark var mı

Merhabalar sistem topluyorum monitör konusunda arada kaldım 1ms seçenekler cazip geliyo ama 0.3 ms monitörlerde var hiç kullanmadığım için bilmiyorum aralarında ne kadar bir fark olur kafaya takmama değer mi
  8. S

Yardım Burası güvenilir mi bakar mısınız

Selamlar daha önce hiç buradan sipariş vermedim xiaominin kendisi 1500tlye satıyor trendyolda arada 300tl fark var burdan alsam sorun olur mu güvenilir midir satıcı vs. !!! Daha önceden de sordum cevap gelmedi diye ekran kartı kısmını seçtim daha aktif olduğundan kusura bakmayin
  9. S

Yardım Xiaomi powerbank cok uyguna satıcı güvenilir mi

Selamlar söyle bir powerbank buldum uygun geldi ama pttavmden daha önce hiçbirsey almadım güvenilir midir bu powerbank alınır mı yardımcı olur musunuz
  10. S

Gamepower veya Segotep Kasa ve PSU

eyvallah hocam sağolun
  11. S

45w powerbank önerisi arıyorum

selamlar 30-45w'lık bir powerbank almayı düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok powerbankler hakkında nası bir şey alabilirim hangi marka iyidir fiyatı yüksek olmayacak şekilde ben bu ikisini gördüm fiyatı da makul nasıldır iş görür mü...
  12. S

bu psu iyi midir hocam aklımda tutayım
  13. S

Akvaryum kasa + PSU için 6-7k civarı bi bütçem var 5070 ekran kartına göre PSU lazım
  14. S

Çok pahaliya kaçmayacak kaliteli bir marka tavsiyen var mı teşekkür ederim
Geri